Mrblar, Ankara'da Şahin Çelik hocaya 1 Aralıkta 4400 greft saç ekimi gerçekleştirdim, ekim işlemi çok rahat geçti, ekim ekibi hakikaten çok başarılı, cana yakın ve insanı rahatlatıyor diyebilirim, saç tellerim cansız ve ince olmasına rağmen donör bölgesinden alınan köklerin çoğunun 2'li ve 3'lü çıkması sevindirdi beni. Ekim öncesi ve ekim süreci forum da diğer arkadaşların yazdığı gibi gerçekleşti (aynı şeyleri yazıp tekrara düşmeyeyim ama detay sorusu olan varsa cevaplarım). Ekim sonrasında herhangi bir ağrı sızı veya rahatszılıkta hissetmedim, 3 aralıkta ilk yıkamam gerçekleşti ve bandajlardan kurtuldum:)))
Ekim öncesi ve ilk yıkama sonrası fotoları ekliyorum, ilk ay için zaten Şahin hocanın verdiği şampuan ve vitaminleri kullanıyorum ama uzun dönem için zayıf saçları güçlendirmek adına tavsiyesi olan arkadaşlar varsa memnuniyetle önerilerini öğrenmek isterim bu konuda özellikle Hintell üstada güveniyorum aramızda bu konuda en fazla araştırmayı yapan ve tecrübe sahibi olan kendisi diye düşünüyorum.
İlerleyen dönemlerde de fotoları paylaşıcam, sorusu olan arkadaşlar olursa da memnuniyetle yardımcı olabilirim.