Saç Ekimi Sonuçları
guzel gorunuyor, resmen genclesmissiniz.yalniz ekilen saclari korumak icin finasteride kullanmanizi oneririm.
Tavsiye için teşekkürler hocam ama yaş itibariyle dht,nin sıkıntı yaratacağını sanmıyorum, o sebeple finasterid kullanmadım, minoxidil içeren hiçbir ürün de takviye olarak almadım. O sebeple bir tık geç gelişim olabilir, daha yoğunlaşması için beklemeye devam ediyorum.
ÜStad bende denin saçlarını merak ediyorum. Gayet başarılı olmuş. Tepe bölgesi malum 2 ekim olmadan zor tabi ama yinede kararmalar olmuş. Güzel günlerde kullan saçlarını. önden görüntü gayet güzeş
Forum ahalisine selamlar, gün itibarıyla 6. Ayi doldurmuş bulunmaktayım, gidişsattan memnunum diyebilirim. Yaş itibarıyla zaten geç gelişmeye hazirlikliydim , 1 sene dolana kadar da gelişme olacağını umut ediyorum.
saçlar daha gelişir geriye doğru bir ekim daha iş biter açık alan için 12 ay sonunda
Yorumunuzdan sonra ekiminizi inceledim banada umut oldunuz son hali çok güzel görünüyor maşallah🧿 bu hızla gelişirse çok daha güzel olacak gibi
Öncelikle teşekkürler hocam, sonra da sabrın bu süreçteki önemini hatırlatmak adına sana da fayda sağladığına sevindim. 5. Aydan sonraki ataklar güçlü ve etkili oluyor genelde, umut ediyorum ki senin süreçte böyle gelişecek.
Hintel hocam, gene moralimizi yükselttin, teşekkürler. Ben de artık ciddi ciddi ikinci ekimi düşünüyorum, usenirim diyordum ama saçlı olmanın keyfine değiyor, saç ekim eziyeti.