Gönderen Konu: AKL Polikliniği - 5490 Greft - 30/11/2022 - Yaş 31  (Okunma sayısı 2323 defa)

cotanak

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: AKL Polikliniği - 5490 Greft - 30/11/2022 - Yaş 31
« Yanıtla #46 : 06 Ocak 2023, 11:59:14 »
Süreç güzel şok dökülmende sonlanmak üzere normal yıkamana geçmişsindir zaten klınığın sürekli çağırıp kontrol etmesi gayet güzel baya ilgili davranıyorlsr hastalarına.

Normal düzene geçtim Hintell evet. Bundan sonrası artık beklemek sanıyorum. Gelişmeleri aylık olarak paylaşmaya devam edeceğim.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #47 : 06 Ocak 2023, 12:14:41 »
Tamamdır dostum hayırlısı inşallah takipdeyiz
Global Moderator

kemal mutlu

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #48 : 10 Ocak 2023, 13:46:18 »
 |-nazarboncugu-|
Herkese selamlar.

1 aylık sonucumu paylaşıyorum. 17. - 30. gün arasında neredeyse ekilenlerin tamamı döküldü.

1 aylık kontrol için klinikten çağırdılar. Sürecin gayet güzel ilerlediğini, herhangi bir sorun olmadığını ilettiler.

Ara ara kuaförüme gidip kötü bir görüntü olmaması için genel bir toparlatıyorum.

|-nazarboncugu-|

furkan t

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #49 : 11 Mart 2024, 23:33:17 »
Normal düzene geçtim Hintell evet. Bundan sonrası artık beklemek sanıyorum. Gelişmeleri aylık olarak paylaşmaya devam edeceğim.
Merhaba. 1 yıldan fazla olmuş paylaşım yapmayalı. Saçlarınıza fön çekerken telefona zaman ayıramadınız sanırım :) sonuçları merak ediyoruz

egemenss35

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #50 : 27 Mart 2024, 00:56:22 »
Karar verme aşamamı ve AKL Klinik ile ilgili görüşlerimi özetleyeyim. En doğru kararı siz kendi beklentilerinize ve şartlarınıza göre verirsiniz.

Benim bu tür hizmet alımlarında en dikkat ettiğim konu kurumsal yapı ve marka değeri. Bu ikisi olmadığında, aldığınız hizmetten memnun kalmazsanız ve kurum bunu telafi etmek istemezse, elinizde tüketici hakları mahkemesinden başka bir şey kalmıyor. Orada da bu güne kadar hiçbir sorunumu çözemedim. Fakat kurumsal yapı ve marka değeri olan kurumdan hizmet aldığınızda, haksız oldukları bir konuya çözüm getirmediklerinde internet önemli bir araç haline geliyor. Kimse markası hakkında olumsuz deneyim paylaşılmasını istemez.

Diğer bir konu da referanslar. Bir ekim merkezinin referanslarını, kurumun Instagram hesabından takip etmem. Her zaman direkt deneyimi yaşayan kişilerden dinlemek ve onların sonuçlarını görmek isterim. Bu forum bunun için çok çok değerli bir kaynak.

Akl Klinik’in baştan sona tüm operasyon sürecini beğendiğimi belirtmeliyim. Gayet ilgililer, ekip ne yaptığının gayet farkında, klinik hijyenik. Siz sadece sürece kendinizi bırakıyorsunuz.

Bu aşamaya kadar yazdıklarımdan daha önemlisi tabii ki sonuç. Herkes için asıl memnuniyet, ekilen saçların nasıl çıktığı, yoğunluk ve kalıcılık belirliyor. Sanıyorum 6-7 ay içinde alacağım sonuca dair önemli ölçüde fikrim olacak. Bu konuyu da sürecim tamamlanana dek güncel tutacağım.

Çok katıldım bu açıklamaya

Facebook Twitter Instagram