Herkese merhaba
Forum sayesinde araştırmalarım sonucu Serkan aygın ile Asuman hanım arasında kalmıştım ekime kendi katıldığından ön çizgisini daha çok beğendiğim den Asuman hanımı tercih ettim.
Operasyon öncesi 3 ay kadar finasterid,xpecia biotin omega 3 prozinc plus şampuan losyon kullanıp ve son 1 sene içinde 10 sefer prp-mezoterapi yaptirarak saçı ekime hazırlamaya çalıştım ve faydasınıda gördüm.
Ekime gelirsekte 35bin TL güncel fiyatları 100 yıl Pendik Hastanesi'nde A blok 4.katta 6 adet Ekim odası var son derece hijyenik ikisi Asuman hanıma ait global hair gibi başka ekimcilerde var.gunde 2 kişi aliyorlar şansıma ogün tektim.
Saat 9.00 gibi ön çizgi planlanip elif hanım tarafından greft toplanmaya başladı Enes, Ozan beyde gerftleri dizdi Melike hanımda yardımcı oldu 12 gibi alım bitti Asuman hanım bizzat kanalları açtı açılan kanallara prp sürüldü yemek molası sonrası ekime başlandı bıkaç saat sonra Asuman hanımında dahil olmasıyla 5 kişi dinlenerek 6.30 gibi son buldu hava yağışlıydı sağolsunlar otele kadar bıraktılar.
Foruma bir vefa borcu olarak tüm süreci sizlerle paylaşmak istiyorum değerli yorumlarınızı bekliyorum