Hemşerim ilk araştırmanı güzel yapmışsın, bilinçli bir yarı kel olmana sevindim.
Şaka bir yana, ekim işi cidden biraz meşakatli... Hem maddi hem manevi. Doğru seçimler yapmak lazım. Birde bitmiyor, ektirdim tamam diyemiyorsun, sonrası da bir ton emek.
Kendi gözlemlerimden yola çıkarak, saçların incelmiş. Biraz kuvvetlendirmen gerekli, ektirsen de ektirmesen de... Hatta tamam ektireceğim desen de ekimden en azından bi 6 ay kadar önceden takviyelerle saçları bi kuvvetlendirmen ilerisi için daha saglam bir adım olacaktır.
Yaş konusu önemli, maalesef bir süre daha dökülmen devam edecek, bu yüzden ben biraz daha ekimi ertelemen taraftarıyım...
Peki merkez konusuna gelecek olursak... 3.4 yıllık aktif saç araştırmaları tecrübelerimden Sibel ulusanın ekimleri genel olarak iyi oldu. Bazen nekroz olabiliyor ama çok temiz ve güzel sonuçlar daha fazla oluyor. Bende İzmirden İstanbula gittim ekim için, zor mu ? Degil... Ama İzmir daha rahat olabilir tabiki...
Şimdiden hayırlısı olsun hakkında, forumu bularak en önemli adımı atmışsın. Araştırma ve 'hastalığımıza' hakim olman olman yolunda başarılar.