Herkese merhaba,
Benim uzun zamandır saç ekimi için görüşmediğim klinik kalmadı. En son AKL kliniğe karar kılmak üzereydim. Ben yurtdışında yaşadığım için görüşmeleri annem yapıyordu. Annem telefondan whatsapp üzerinden resimlerimi atıp fiyat bilgisi istedi. Ona kök hücre + saç ekimi 27bin tl dendi. Sonra benim aklıma yattı daha detaylı bilgi almak için ben bu sefer kendi numaramla yazdım ve annemin attığı resimlerin aynısını attım. Bu sefer bana sadece saç ekimi 37 bin tl teklif ettiler. Sonra anneme böyle teklif ettiniz bana niye bu kadar diye sorunca whatsapptan arayıp konuşarak açıklamak istediler. Dediklerine göre onlara yabancı numaradan yazınca devlet ben yabancı olduğum için daha çok vergi alıyormuş bu ekstra ücret vergi olarak onlardan kesiliyormuş. Eğer başvuruyu annemin yani türk numarasıyla yaparsam yine aynı ücreti teklif edeceklerini söylediler. Ama benim aklıma yatmadı. Eğer göz göre göre bu kadar rahat yalan söylüyorlarsa isterse dünyanın en iyi saç ekimi olsun salak yerine konulup bıçak altına yatmam. İllaki her klinikte yalanlar oluyor. Ama bu biraz fazla geldi bana. Doğru olma ihtimaline karşı size sormak istedim. Böyle bir şey var mı?
Şimdiden teşekkürler