Gönderen Konu: Dr Gökhan Gür saç ekimi 4000 greft  (Okunma sayısı 13593 defa)

naserious

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Dr Gökhan Gür saç ekimi 4000 greft
« Yanıtla #16 : 23 Kasım 2017, 13:45:32 »
Yorumlarınız için teşekkür ederim. Aslında yorumlarınız benim için çok güzel oldu çünkü 3000 - 3500 grefti hangi bölgeye ekeceğime tam olarak karar veremedim. Gökhan bey sizin de dediğiniz ön bölgeyi ve orta kısmı kapatmak istiyor. Ancak acaba tepe bölgesini tamamen kapatırsam nasıl olur diye de düşünmüyo değilim. Elbette dediğiniz gibi ekimden bir yıl kadar sonra ikinci bir operasyon yaptıracağım. Bu şekilde açıklığın büyük bir bölümü kapanır diye düşünüyorum. Sizde sağ olun cevap vermişsiniz. Sanırım dediğiniz gib yapacağım ve saçlarımı biraz uzatıp arka kısmı da o şekilde kapatabilirim sanırım. Ön bölge daha önemli galiba.

çorfi

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #17 : 23 Kasım 2017, 15:53:57 »
Genel olarak ekimlerde verteksten başlayarak ekim yapmıyorlar. Stil meselesi diye tahmin ediyorum. İddialı bir ön çizgi yapma, yani çok önde olmasın sonra istediğiniz gibi ikinci ekimle ayarlarsınız. Tek ekimde hallolması bana mucize olur gibi geliyor.

hscagri

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #18 : 23 Kasım 2017, 18:37:44 »
Merhaba,

Ancak bu gün fotoğrafları çekebildim. Gecikme için özür dilerim. Bu gün itibari ile çektim fotoğrafları ve tepenin ne kadar açılmış olduğunu gördüm. Biraz üzdü bu beni doğrusu ve verdiğim kararın ne kadar doğru olduğunu anladım. 18ine de az kaldı ve sabırsızlanıyorum biraz. Neyse lafı fazla uzatmadan fotoğraflara geçeyim. :))

Açılmış derken saç yok ki abi ortada 😀

adam36

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #19 : 23 Kasım 2017, 20:11:26 »
Merhaba Gökhan beyle bende görüştüm konusması çok güven veriyor ve kendisi prp ye çok karşı bana greft basını kur üzerinden hesaplamıstı

Parabellum

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #20 : 23 Kasım 2017, 23:18:40 »
Merhaba,

Ancak bu gün fotoğrafları çekebildim. Gecikme için özür dilerim. Bu gün itibari ile çektim fotoğrafları ve tepenin ne kadar açılmış olduğunu gördüm. Biraz üzdü bu beni doğrusu ve verdiğim kararın ne kadar doğru olduğunu anladım. 18ine de az kaldı ve sabırsızlanıyorum biraz. Neyse lafı fazla uzatmadan fotoğraflara geçeyim. :))

Açılmış derken saç yok ki abi ortada 😀
😁😁😁

naserious

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #21 : 18 Ocak 2018, 21:35:09 »
Merhaba,

Gecikme için özür dilerim ancak işler pek planladığım gibi gitmedi. Sağlık açısından kötü bir dönem geçirdim, ms hastası olduğum için atak dönemleri beni oldukça zorluyor. Ancak kendimi toparladım ve yarın saç ektireceğim. Uzun zamandır istediğim şey sonunda gerçekleşmiş olacak bu sayede.

Şimdilik bu akşam çektiğim fotoğrafları paşlaşıyorum. Yarın detaylı bir şekilde operasyonu anlatırım ve fotoğraflarımı paylaşırım.

Ağabey

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #22 : 18 Ocak 2018, 22:08:13 »
Zor vaka  :) 3000 ,3500 greftle ancak templeler kapanır verteks bence bu şekilde idare etmelisiniz.

naserious

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #23 : 19 Ocak 2018, 22:07:57 »
Merhaba,

Bu gün saç ekimi işlemini Dr. Gökhan Gür beyde yaptırdım. Operasyon yaklaşık 9 saat kadar sürdü ve 3500 civarında saç ekildi. Biraz sıkıcı bir deneyimdi ama mecburen katlandım. Operasyonun acılı olacağı söyleniyordu ancak çok şiddetli bir acı çekmediğimi söylemek istedim.

Operasyonda Gökhan bey her aşamasında vardı. Bu da benim orayı tercih etmemdeki en önemli faktördü. Bunun haricinde operasyondan çok memnun kaldığımı tekrar etmek istiyorum.

Umarım her şey istediğim gibi olur. Her gün fotoğraflarımı paylaşmaya devam edeceğim. Yarın yıkama var yarın akşam fotoğrafları paylaşırım sizlerle.

naserious

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #24 : 20 Ocak 2018, 16:01:35 »
1. gün yıkama sonrası fotoğraflar.

Donor alanı da paylaşmak istedim. Zaten hep beraber süreci takip ediyor olacağız.

Hepinize güzel günler dilerim.

naserious

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #25 : 21 Ocak 2018, 17:44:22 »
2. Gün

Az önce çektiğim fotoğrafları paylaşıyorum. Çok dikkat etmeme rağmen umarım herhangi bir saç kaybı yaşamamışımdır.
Kafa derim inceden kaşınmaya başladı umarım yarın yıkamadan sonra düzelir.

naserious

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #26 : 22 Ocak 2018, 17:59:39 »
3. gün

Bu gün ilk yıkamayı yaptım. Sanırım hiç saç kaybı yaşamadım, çok dikkat ettim valla.

Nasıl görünüyor sizce?

emeklikel

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #27 : 22 Ocak 2018, 19:59:59 »
beğendim on çizgiyi kafayla suratla uyumlu.dr gür eksiden ii işte çıkartırdı kotu işte herhalde aradan gecen 10 senede kendini toplamıştır sanırım ekimin yuz guldurcek seyrekte olsa bir saçın olucak belli bolgelerde
saçları ekmeydi dersin

olgun2018

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #28 : 23 Ocak 2018, 10:35:12 »
Saç çizgisi oldukça güzel gözüküyor. Geçmiş olsun

naserious

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #29 : 23 Ocak 2018, 10:38:19 »

Ayrıca açık alan çok büyük olduğu için 1 seferde ancak bu kadar kapatıldı. 1 sene sonra bir ekim daha yaptırmayı planlıyorum. Onunla birlikte tamamen kapanır diye düşünüyorum.
beğendim on çizgiyi kafayla suratla uyumlu.dr gür eksiden ii işte çıkartırdı kotu işte herhalde aradan gecen 10 senede kendini toplamıştır sanırım ekimin yuz guldurcek seyrekte olsa bir saçın olucak belli bolgelerde

Facebook Twitter Instagram