Gönderen Konu: Dr Gökhan Gür saç ekimi 4000 greft  (Okunma sayısı 13588 defa)

naserious

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Dr Gökhan Gür saç ekimi 4000 greft
« : 24 Ekim 2017, 16:45:31 »
Merhaba dostlar,

Yoğun araştırmalarım sonucunda bir çok farklı yer ile konuştum tabi konuştuklarımı da araştırdım. Bazıları bana güven vermedi malesef bazıları ile alakalı yeterli bilgiye ulaşamadım. Bu konuda kendi etik kurallarım gereği isimlerini vermiyorum ancak araştırma sürecinde en çok dikkat ettiğim noktalardan birisi saç ekimine doktorun dahil olup olmadığıydı. Araştırmalarımda öğrendiğime göre doktorun operasyona dahil olmadığı pek çok merdiven altı yer varmış.

Neyse tanıdığım bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine Dr Gökhan Gür ile görüştüm ve görüşmem bana oldukça güzel geçti ve bende kendisinden 18 Kasıma randevu aldım. Operasyon iki gün sürecekmiş ve toplamda 4000 greft ekilecekmiş kafama. Bu beni biraz şaşırttı çünkü 3000 civarında kökün yeterli geleceğini düşünmüştüm. Hatta Gökhan beye "o kadar kelleştim mi ben?" diye sorarak şaşkınlığımı gösterdim. Cevabını tahmin edebilirsiniz zaten bayağı bir kelleşmişim anlayacağınız.

Neyse saç ekim sürecinde yaşadıklarımı ve sonrasını buradan sizinle paylaşmak istiyorum. Önce sonra fotoğrafları paylaşırım mesela veya gün gün fotoğraf çekip paylaşabilirim. Hatta yapabilirsem operasyon sırasında kafamın fotoğraflarını bile çekip paylaşırım.

Şu anda nasıl hissettiğimi anlatmak istersem sanırım heyecanlı olduğumu söylemem gerekiyor. Üniversite zamanında saçlarım omuzlarımı geçecek kadar uzundu ama şimdi 3 tel saçım kalmış gibi hissediyorum. Saçlarımı tekrardan uzatabilecek olmamın heyecanı sanırım bu. Korku falan hissetmiyorum zaten genel olarak pek bir korku olmaz bende o konuda rahatım.

Bu mesajımı burada bitirirken hepinize teşekkür etmek istiyorum. Yakın zamanda fotoğraflarımı ve operasyon sonrasında düşüncelerimi sizlerle paylaşıyor olacağım. Teşekkür ederim tekrardan görüşmek üzere

Jeddite

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Dr Gökhan Gür saç ekimi
« Yanıtla #1 : 24 Ekim 2017, 19:49:48 »
Selamlar,

Öncelikle hayırlı olsun. Daha önce forumda ekimini görmediğimiz bir hoca sanıyorum. Paylaşımlarınız faydalı olacaktır. Kullandığı teknik ve ücretlendirme konusunda da bilgi verebilir misiniz?

naserious

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 25 Ekim 2017, 10:28:05 »
Çok teşekkür ederim elbette Fue tekniğini kullanıyor ama ben tüm süreci ve karşılaştıklarımı buradan anlatıyor olacağım detaylı bir şekilde.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 25 Ekim 2017, 11:03:54 »
Fotograflarınızı bir an önce koyunuz ve başlığa greft sayısınızıda belirtiniz.
Global Moderator

naserious

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Dr Gökhan Gür saç ekimi 4000 greft
« Yanıtla #4 : 31 Ekim 2017, 10:39:06 »
Elbette akşam eve geçtiğimde fotoğraflarımı ekliyor olacağım.

naserious

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 01 Kasım 2017, 09:58:30 »
Merhaba,

Ancak bu gün fotoğrafları çekebildim. Gecikme için özür dilerim. Bu gün itibari ile çektim fotoğrafları ve tepenin ne kadar açılmış olduğunu gördüm. Biraz üzdü bu beni doğrusu ve verdiğim kararın ne kadar doğru olduğunu anladım. 18ine de az kaldı ve sabırsızlanıyorum biraz. Neyse lafı fazla uzatmadan fotoğraflara geçeyim. :))
« Son Düzenleme: 01 Kasım 2017, 10:00:19 Gönderen: naserious »

alicanytkc

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 01 Kasım 2017, 11:06:57 »
hayırlısı olsun hocam 4000 greft bile tam olarak kapatmaz açıklık çok çünkü benim sizden biraz daha fazla vardı saçım 4100 ekildi o bile yetmeyecek bana ama değişim olacaktır çok fazla emin olun

Beta

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 01 Kasım 2017, 11:07:43 »
Inşallah istediğin sunuca ulaşırsın şimdiden hayırlı olsun

naserious

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 01 Kasım 2017, 11:11:04 »
Teşekkür ederim büyük umutlara bu yola çıktık inşallah sonu hayal kırıklığı olmaz.

BEŞİKTAŞ'LI

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #9 : 03 Kasım 2017, 14:57:32 »
hayırlı olsun ama hiç resim koymamışsınız öncesi ve sonrası

naserious

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #10 : 10 Kasım 2017, 12:16:27 »
Sadece öncesini koyabildim çünkü saç ekimine 1 hafta daha var. Operasyondan sonra önce sonra fotoğraflarını paylaşacağım.

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #11 : 10 Kasım 2017, 12:45:00 »
Sadece öncesini koyabildim çünkü saç ekimine 1 hafta daha var. Operasyondan sonra önce sonra fotoğraflarını paylaşacağım.

Sesli güldüm:)

naserious

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #12 : 14 Kasım 2017, 14:50:08 »
İlk gün 3000 greft olacak şekilde planda değişikliğe gitme kararı aldım. Eğer sonuçtan memnun olursam 8. ayda falan tekrar saç ektireceğim. Bu şekilde işe daha hızlı dönebileceğim. Yoksa kayıp bir gün benim çok önemli bir zaman. Bu şekilde sizleri de bilgilendirmek istedim. Ekim tarihine de az kaldı, biraz heyecanlıyım sanırım. Bir an önce olsun bitsin istiyorum artık.

Staple

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #13 : 14 Kasım 2017, 15:43:43 »
İlk gün 3000 greft olacak şekilde planda değişikliğe gitme kararı aldım. Eğer sonuçtan memnun olursam 8. ayda falan tekrar saç ektireceğim. Bu şekilde işe daha hızlı dönebileceğim. Yoksa kayıp bir gün benim çok önemli bir zaman. Bu şekilde sizleri de bilgilendirmek istedim. Ekim tarihine de az kaldı, biraz heyecanlıyım sanırım. Bir an önce olsun bitsin istiyorum artık.
size tavsiyem 3000 greft i sadece kafanızın yarısına gelecek şekilde ön taraflara ektirin yoksa hiç ektirmeyin daha iyi yani üstede serpiştirmeye filan gitmeyin boşa gider greftler ön çizgiyi ters üçgen gibi alın hem greftlerden karınız olur kapatıcılık için hemde ön o uçtan saçınızı yayma şansınızda olur önde durur saçınız 1 yıl sonrada ikinci ekimi tepe bölgenize uygularsınız hemde arada çıkmayan aralı bölgeler olursa orayıda kapatma şansınız olur yani saç ekimini 2 ye bölmek zorundasınız yoksa bu kadar açık alanı kapatma şansınız çok zor,ama işe dönmek için greftleri az ektireyim diyorsanız o hiç farketmez yani 8000 greftte ektirseniz 2000 greftte iyileşme süreci aynıdır farketmez
« Son Düzenleme: 14 Kasım 2017, 15:45:32 Gönderen: Staple »

çorfi

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #14 : 14 Kasım 2017, 19:37:02 »
Hocam açıklığınız çok fazla. Benzer açıklığa sahip ve ekim yaptırmış ve hataları olan birisi olarak size tavsiyede bulunmak istiyorum. Ön çizginiz şu an var olan az bir miktar saçınızın önünde olmasın, zaten gözünüz şu anki görüntüye alışkın olmalı ki açıklığınızın büyüklüğünü idrak edememişsiniz. 4000 çok yüksek bir sayı, donör kapasitenizin en az %60 civarına denk geliyor. Ben ilk ameliyatta bu kadar çok riske etmenizi tavsiye etmem. İleride imkanınız olursa, ön çizgiyi öne aldırabilir, düzenleyebilir, verteks ve arka bölgeyi kapatmayı ya da daha da sık bir görünüşü tercih edebilirsiniz. Tavsiyem 3300'ü geçmeden homojen* bir ekim yaptırmanız. Bu sayede donör kaybı riskiniz minimize olmuş olacak, olası komplikasyonlara karşı müdahale edebilmek için imkanınız kalacaktır ve ikinci ameliyatınızda planlamada neyi daha çok istediğinize karar vererek seçiminizi yapabileceksiniz. Özetle 8 ay boyunca inşallah bir aksilik olmaz şeklinde endişeli beklemek yerine, şurası benim için eksik diyip sizi mutlu edebilecek çözümleri arayabilirsiniz. Doktorunuzu değiştirmek de buna dahil.

*Ön çizginizi de sık yaptırmayın ki ileride daha öne almak isterseniz oraya donör kalsın.

Facebook Twitter Instagram