Saç Ekimi Sonuçları
Uzun bir aradan sonra tekrar merhaba arkadaşlar.Öncelikle ekim yaptıralı 187 gün oldu. Güncel durum fotoğrafta gördüğünüz gibi. Çok seyrek oldu. Ekim merkezi 8. Ayı görelim ona göre ikinci ekimi yapalım diyor fakat ben birşey değişmeyeceğini düşünüyorum. Yorumlarınızı bekliyorum.
İnşallah atak yapar ama çokta umudum yok. Aynı hoca da aynı ekiple ekim yapılan insanları gördüm sonuçları çok iyi yani sanki benim bünyemle ilgili bir durum var. Bakımlarını da çok iyi yaptım çokta dikkat ettim ama neden böyle oldu anlamadım. Deri kalınlığı köklerin tutunmasına etli eder mi bana derin kalın ve ekimde çok kanama olmuştu o yüzden tutmamış dediler siz ne dersiniz
İlk ekimde 4000 greft ektirip 1000 greft bile çıkmayan bir yere 2. kez gidip saç ekimi yaptırmak ahh ahh dicek birşey bulamıyorum.
Evet tekrar para vermek istemedim. Ayrıca ikinci ekimi merkez kendisi yapmak istedi. Bu şekilde bırakamayız bizimde istediğimiz sonuç değil telafi edeceğiz dedi ve ekimi yaptı. Sayı konusunda bende çok emin değilim.