Gönderen Konu: Sac ekim merkezi önerisi  (Okunma sayısı 190 defa)

furkanovic10

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Sac ekim merkezi önerisi
« : 29 Kasım 2022, 09:22:51 »
Herkese merhaba saçların durumu bu yaş 26 bütçe 15 bin ile 30 bin TL arasi şu fiyat aralığında ve saçın durumuna medeks uygun gibi ama kafamda soru işaretleri var  ön çizgi ve donör bölge gibi sizin  merkez olarak önerileriniz nedir teşekkürler simdiden(son resimde yanlar hafiften makine traşlı)

kelveötesi35

• Hero Member
Ynt: Sac ekim merkezi önerisi
« Yanıtla #1 : 29 Kasım 2022, 12:21:00 »
Dostum açıklık çok fazla 2 ekim planlamalısın. Tekte kapanmaz. Kapanır ama sonra geri açılır. Medeks gözlemlediğim iyi ekimcilerden ama onlar muhtemelen sen de tek ekim istiyorum dersen fazla greft çalışabilir, ama yaşın gereği sonrasını da düşünmek gerek.

İkiye böl saç defterini, biraz saçları destekle, spor yap, saglıklı beslen, birinci ekimi yaptır.
Gittiği yere kadar koru ekilenleri, sonra bi ikinci ekim...

Acele etme, forumu incele, binlerce ekim ve süreci var. İnan kafana yatanı çok rahat bulacaksındır.

Şimdiden hayırlara vesile olmasını dilerim tüm sürecinin kardeşim.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 29 Kasım 2022, 12:24:39 »
bu açıklık tamamen kapanmaz

2 ekimi de bu alana yaptırın daha da geriye gitmeyin beni dinlemenizi tavsiye ederim
Global Moderator

furkanovic10

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 29 Kasım 2022, 12:40:53 »
evet ben de tek ekim istemiyorum donörün de çok hirpalanmasindan korktuğum için,şimdilik merkez arayışındayım cevaplar için teşekkürler

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 29 Kasım 2022, 15:02:58 »
rica ederiz kardeşim
Global Moderator

chfsm

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 29 Kasım 2022, 22:02:36 »
Bence kendi saç tipine yakın konuları takip et ve ona göte klinik seç. Forum bu konuda biçilmiş kaftan. Saç ekim konusunda sıfır bilgiye sahipken forum sayesinde her konuda bilgi edinip kendime uygun saç ekim merkezi buldum. Bol bol sonuç incelemeni ve kararı kendin vermeni tavsiye ederim.

pisikletadam

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 30 Kasım 2022, 00:12:47 »
Bence kendi saç tipine yakın konuları takip et ve ona göte klinik seç. Forum bu konuda biçilmiş kaftan. Saç ekim konusunda sıfır bilgiye sahipken forum sayesinde her konuda bilgi edinip kendime uygun saç ekim merkezi buldum. Bol bol sonuç incelemeni ve kararı kendin vermeni tavsiye ederim.

|-onayisareti-|

Facebook Twitter Instagram