Gönderen Konu: Vartex Gidicimi  (Okunma sayısı 588 defa)

onizuka eikichi

• Dr koray Erdoğan saç ekimi sonuçları
  • Hero Member
Ynt: Vartex Gidicimi
« Yanıtla #15 : 02 Aralık 2022, 14:56:52 »
Saçın şu durumuna bakarak döküleceğini kimse anlayamaz. Döner alanda saçlar farklı yönlerde çıktığı için o kısımda boşluk olması normaldir. Ayrıca saçlarınızda sağlıklı gözüküyor. Şu aşamada dökülme yok ama ailenizde genetik dökülme varsa, sizinde ileride saçlarınız dökülebilir. Kopan saçlarınızda incelmeler varsa yani cansız, küçülen saçlar; saçlarınızın genelinde ya da belirli bir bölümünde o zaman dökülmeler olduğunu anlayabilirsiniz. Eğer ön bölümde seyreklik yoksa boşuna tedavi uygulamayın tepe bölümü için saçlarınıza.
Tavsiye/öneri isteyen arkadaşlar ben doktor değilim. Saç ekimi üzerine ya da plastik cerrahi konusunda hiçbir eğitimim yok. Ben de sizler gibi yaşadığım saç sorunun da edindiğim deneyimleri, yaptığım araştırmaları, denediğim ürünlerden nasıl sonuçlar aldığımı foruma aktarıyorum.
ŞUNLARADA BAKABİLİRSİNİZ

Vivaga

• Full Member
« Yanıtla #16 : 02 Aralık 2022, 15:35:00 »
Hocam Dökülmem yok belki günde 1 2  tane tel dökülüyor bilmiyorum önlerde bi sıkıntı Yok

Vivaga

• Full Member
« Yanıtla #17 : 02 Aralık 2022, 15:37:44 »
Önler bu şekilde hocam

onizuka eikichi

• Dr koray Erdoğan saç ekimi sonuçları
  • Hero Member
« Yanıtla #18 : 02 Aralık 2022, 17:15:20 »
Bir problem gözükmüyor.
Tavsiye/öneri isteyen arkadaşlar ben doktor değilim. Saç ekimi üzerine ya da plastik cerrahi konusunda hiçbir eğitimim yok. Ben de sizler gibi yaşadığım saç sorunun da edindiğim deneyimleri, yaptığım araştırmaları, denediğim ürünlerden nasıl sonuçlar aldığımı foruma aktarıyorum.

Aang

• Sr. Member
  • Daha güzel günlere.
« Yanıtla #19 : 03 Aralık 2022, 10:09:24 »
Dostum 1-2 tel dökülme gayet normal bir işlem buna takma kafaya, saç kendini yenileyen bir canlı olduğu için kökten olmadığı sürece dökülse de tekrar çıkacaktır.

Facebook Twitter Instagram