Gönderen Konu: Ekim merkezi Önerisi  (Okunma sayısı 453 defa)

Dazman

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ekim merkezi Önerisi
« : 28 Kasım 2022, 09:37:58 »
Merhabalar,

Yaşım 38, 7 yıl önce gayet gür durumda olan saçlarımın şu an gelmiş olduğu durum bu. Ocak başı-Şubat 15 arası bir boşluğum mevcut ve bu dönemin başında ekim yaptırarak iyileşme sürecimi bu 45 günlük aralık içersinde tamamlamak istiyorum.

Ekim için mümkünse Özgür Nalbant hocayı tercih etmek istiyorum ama kendisinin programı fazlası ile dolu, sanıyorum bana yer açması mümkün olmayacak. 20 bin TL civarı bir bütçe ile (bir miktar daha yukarı çıkabilirim) hangi kliniği tavsiye edersiniz.

Ayrıca ekim için erken mi diye de korkmuyor da değilim, sizce bir kaç yıl daha beklemeli miyim?

Joker25

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Ekim merkezi Önerisi
« Yanıtla #1 : 28 Kasım 2022, 11:12:32 »
Merhabalar,

Yaşım 38, 7 yıl önce gayet gür durumda olan saçlarımın şu an gelmiş olduğu durum bu. Ocak başı-Şubat 15 arası bir boşluğum mevcut ve bu dönemin başında ekim yaptırarak iyileşme sürecimi bu 45 günlük aralık içersinde tamamlamak istiyorum.

Ekim için mümkünse Özgür Nalbant hocayı tercih etmek istiyorum ama kendisinin programı fazlası ile dolu, sanıyorum bana yer açması mümkün olmayacak. 20 bin TL civarı bir bütçe ile (bir miktar daha yukarı çıkabilirim) hangi kliniği tavsiye edersiniz.

Ayrıca ekim için erken mi diye de korkmuyor da değilim, sizce bir kaç yıl daha beklemeli miyim?
bence yaptır herşeyin bir vakti var o vakit geçti mi yaptırmanın fazla bir anlamı olmaz. yani saçı niye ektirecen bir mantığı sebebi olmalı 

Dazman

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 28 Kasım 2022, 11:15:46 »
bence yaptır herşeyin bir vakti var o vakit geçti mi yaptırmanın fazla bir anlamı olmaz. yani saçı niye ektirecen bir mantığı sebebi olmalı
Esasen haklısınız. Teşekkürler.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 28 Kasım 2022, 11:37:06 »
Özgür hoca nın sonuçları çok güçlü değil tabi karar senin kötü bir ekimcide değil ama daha iyi olmasını isterim. Saç ekimine uygunsun güzel araştır diğer merkezleride öyle karar ver
Global Moderator

Dazman

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 28 Kasım 2022, 11:52:56 »
Özgür hoca nın sonuçları çok güçlü değil tabi karar senin kötü bir ekimcide değil ama daha iyi olmasını isterim. Saç ekimine uygunsun güzel araştır diğer merkezleride öyle karar ver
Hintell hocam teşekkür ediyorum değerli yorumun için. Özgür hocayı Denizli'nin yaşadığım yere çok yakın olması sebebiyle istiyorum. Gidip gelmek çok sorun olmayacak esasen. Ya da sonrasında müdahale gerektiren bir durum yaşansa sıkıntısız ulaşırım hocaya.

Forumu okudukça kararsızlığım daha da derinleşiyor, isimler arasında kalıyorum hep. Medeks ya da Şahin Çelik Hocadan memnuiyet yüksek gördüğüm kadarıyla ama uzaklık beni korkutyor.

Siz 20 bin lira civarı bir bütçe ile kimleri tavsiye edersiniz merak ediyorum.

kelveötesi35

• Hero Member
« Yanıtla #5 : 28 Kasım 2022, 12:40:25 »
Dostum yaşın ekim için gayet uygun. Yaptığım gözlemlerle 35+ ekimler genel olarak güzel sonuçlanıyor. Ben onu belirtmek istedim.

Ekim merkezi konusunda spesifik bir yeri önermekten ziyade, biraz sakin bir araştırma ile forumu kurcalamanı öneririm. Senin istediğin saç çizgisini, yogunluğu, donör ekim sonrası temiz görüntüsünü bla bla gibi açılardan bakıp bütcene de uyan bir yere kendi fikrinle tercih etmeni tavsiye ederim.

Bende İzmirden İstanbula gidip ekim yaptırmıştım. Herhangi bir problem de yaşamadım... Yine de tercih senin.

Şimdiden güzel saçlı günler diliyorum

Dazman

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 28 Kasım 2022, 12:53:12 »
Dostum yaşın ekim için gayet uygun. Yaptığım gözlemlerle 35+ ekimler genel olarak güzel sonuçlanıyor. Ben onu belirtmek istedim.

Ekim merkezi konusunda spesifik bir yeri önermekten ziyade, biraz sakin bir araştırma ile forumu kurcalamanı öneririm. Senin istediğin saç çizgisini, yogunluğu, donör ekim sonrası temiz görüntüsünü bla bla gibi açılardan bakıp bütcene de uyan bir yere kendi fikrinle tercih etmeni tavsiye ederim.

Bende İzmirden İstanbula gidip ekim yaptırmıştım. Herhangi bir problem de yaşamadım... Yine de tercih senin.

Şimdiden güzel saçlı günler diliyorum
Teşekkürler. Özgür Hoca olmazsa ben de istanbul'a yöneleceğim.

Sacsizkel

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 28 Kasım 2022, 14:14:28 »
Akl olabilir
  • Ekim Merkezi ismi ASMED KORAY ERDOGAN
ASMED KORAY ERDOGAN saç ekimi
saç ekimi sonuçları forum

Dazman

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 28 Kasım 2022, 16:47:15 »

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #9 : 28 Kasım 2022, 18:32:38 »
Hintell hocam teşekkür ediyorum değerli yorumun için. Özgür hocayı Denizli'nin yaşadığım yere çok yakın olması sebebiyle istiyorum. Gidip gelmek çok sorun olmayacak esasen. Ya da sonrasında müdahale gerektiren bir durum yaşansa sıkıntısız ulaşırım hocaya.

Forumu okudukça kararsızlığım daha da derinleşiyor, isimler arasında kalıyorum hep. Medeks ya da Şahin Çelik Hocadan memnuiyet yüksek gördüğüm kadarıyla ama uzaklık beni korkutyor.

Siz 20 bin lira civarı bir bütçe ile kimleri tavsiye edersiniz merak ediyorum.

uzaklığı dert etme saç ekiminden sonra 12 ay müdehale edilecek bir durum yok sonuç alana kadar gitsende değişmez zaten forumdasın sorun olsa biz varız
Global Moderator

Dazman

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #10 : 29 Kasım 2022, 10:44:58 »
uzaklığı dert etme saç ekiminden sonra 12 ay müdehale edilecek bir durum yok sonuç alana kadar gitsende değişmez zaten forumdasın sorun olsa biz varız
Teşekkürler Hintell Hocam.

Aang

• Sr. Member
  • Daha güzel günlere.
« Yanıtla #11 : 29 Kasım 2022, 14:32:07 »
Uzaklığı bahane edip başarılı bir sonucun peşinden gitmemek büyük bir aptallık oluyor. Daha iyi bir sonuç alabileceğiniz biri varsa İstanbul - Ankara - Bursa gibi illerindeki saç ekim uzmanlarını da araştırabilirsiniz. İstanbul dışında da başarılı sonuca ulaşan bir çok kişi var. Doğru yeri bulabileceğinize eminim

pisikletadam

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #12 : 30 Kasım 2022, 00:21:36 »
Uzaklığı bahane edip başarılı bir sonucun peşinden gitmemek büyük bir aptallık oluyor. Daha iyi bir sonuç alabileceğiniz biri varsa İstanbul - Ankara - Bursa gibi illerindeki saç ekim uzmanlarını da araştırabilirsiniz. İstanbul dışında da başarılı sonuca ulaşan bir çok kişi var. Doğru yeri bulabileceğinize eminim

|-onayisareti-|

uzak deyip gitmiyorlar  :) sonrada bir sene boyunca kafalarına yaptıkları ekimi gün be gün takip edip sonucu ne olacak diye yatıp kalkıyorlar cidden insanoğlu bir garip.

Dazman

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #13 : 30 Kasım 2022, 12:15:22 »
|-onayisareti-|

uzak deyip gitmiyorlar  :) sonrada bir sene boyunca kafalarına yaptıkları ekimi gün be gün takip edip sonucu ne olacak diye yatıp kalkıyorlar cidden insanoğlu bir garip.
Hocam aslında problem olan gidip gelmek değil. Kış günü ekime zarar vermek, gerektiğinde müdahale şansından mahrum olmak. Yoksa İstanbul'a gidilir gelinir, ben ekim bölgesini koruyamayacağımdan korkuyorum.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #14 : 30 Kasım 2022, 15:14:11 »
ekime vereceğin birzarar yok kardeşim millet dünya'nın öbür ucundan Türkiye'ye saç ektirmeye geliyor
önemli olan iyi bir saç ekimi kaliteli bir saç ekimi yaptırmak

dandik bir saç ekimi yaptırdıktan sonra saç ekim merkezi sana yakın olsa her gün gitsen ne olacak

ayrıca ekime zarar versen ya da bir problem olsa gene saç ekim merkezinin sana 12 ay önce müdehale yapma şansı yok bunu unutma ,yani gereksiz bir düşünceye girmişsin
Global Moderator

Facebook Twitter Instagram