31 yaşındayım. 3 hafta sonra 2. seans saç ekimim gerçekleştireceğim ibrahim erayhanda. 18 ay önce ilk saç ekimimi gerçekleştirmiştirdim promed clinicte. beklentimin çok altında kalmıştı. özellikle verteks bölgesi neredeyse hiç çıkmadı. verteks bölgesi kimileri için çok önemli olmuyor ama benim için önemli. o yüzden ikinci seansı aynı yerde yaptırmak istemedim. ikinci seansı yaptıracak arkadaşlar için saç ekim günü operasyon öncesi sonrası süreci ile alakalı burada her ay güncel fotoğrafları paylaşacağım inşallah.
ibrahim erayhanı tercih etmemin sebebi ikinci seans olacağı için donör bölgesinden alımın dikkatli bir şekilde yapılması gerekiyor. makyajlı fue tekniği kullandığını ve alım gerçekleştirildiğinin neredeyse belli olmayacağını söyledi ibrahim bey. ayrıca telefondaki görüşmemizde ikinci seansım olmasına rağmen 4000-5000 greft ekim yapabileceğini söyledi. youtube videolarındaki ekimleride gördüğüm en iyiler arasında. o yüzden ibrahim erayhanda yaptırmaya karar verdim. umarım doğru tercih yapmışımdır. herkes için hayırlısı ne ise olsun.