Bir de mesela şunu anlayamıyorum. Saç ile alakalı bilgi vermeden neden burada yorumlarda hemen klinik önerisi yapılıyor. Bazı kişilerin bu kliniklerde para aldıkları zaten bilinen birşey zaten onu biliyoruzda en azından yorum yapıp konuyla alakalı öneri sunulduktan sonra reklamını yaptığınız kliniğin önerisini yapsanız daha iyi olmaz mı ?
Çok enteresan sen yukarıda bütçeni yazıp öneri istemedin mi istedin ??
Kimse size bir öneride bulunmadı ayrıca siz benden öneri istediniz ben size öneri vermedim
Şahin arkadaşımızda bütçenize göre merkez araştırman için isim vermiş.. bu yazdığın sence biraz saçma olmadı mı? Ki kendisi sana saç ektirdiği merkezin adını yazmamış ken Esteword da ektirmiş konusunuda forumda paylaşıyor linki de bu
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=25213.msg478128#msg478128Yukarıda saç ekim merkezi önerisi istediğini yazıp bu şekilde yorum yazmak gerçekten enteresan:)
Saçınla ilgili oturup planlama yaptım sana nasıl ekilmesi gerektiğini anlattım
Daha nasıl bir bilgi bekliyorsun ??
Şimdi biraz düşün bu yazdığın ayıp olmadı mı bana değil şahin nickli arkadaşa
Bu arada seni haklı bir şekilde uyarmış o fiyata ekim merkezi kalmadı
En uygun ve kaliteli işlem yapan medeks ve akl demiş doğruda söyemiş.
Siz çanakkalede kalbur üstü yerler varsa oraları tercih ediniz tabiki güveniyor ve araştırmanızı doğru bir şekilde yaptıysanız.
Ama dikkatli olmanızı öneririm
Saç ekim süreçlerini takip ederek karar vermenizi öneririm.
Saç ekimi yaptırmadınız nasıl bir durum olduğu konusunda deneyiminiz yok.
Bu forumda ki saç ektiren herkese bunu sorun
Saç ekim öncesi ile saç ektirdikten sonraki saç ekimine bakış nasıl değşiyor size anlatsınlar
Burada amaç bu tecrübeyi yaşamayan insanlara yaşayan ve bilenler olarak
Hata yapmalarını önlemek.