Gönderen Konu: Ahmet Tosun (The Hair Clinic) saç ve sakal 3900 Greft  (Okunma sayısı 4945 defa)

dejavu14

• Yeni üye
  • *
Ynt: Ahmet Tosun (The Hair Clinic) saç ve sakal 3900 Greft
« Yanıtla #61 : 18 Mayıs 2023, 23:46:51 »
ekim öncesi saç yapın çok ince kısaca kendi saçların dökülmeye devam etmiş o yüzden bu duruma göre ekimde başarılı gidiyor ve 6 ay dasın daha çok gelişir saçların
tabi fin gerekiyordu sana ama tercih meselesi

Hintell hocam yorumun için teşekkür ederim. Evet saçlarım baya inceydi fin veya minoxidil çok düşündüm. Ancak çocuk sahibi olmak istediğim ve eşim iki defa düşük yaptığı için ve bu iki ilaçtada malum riskler söylendiğinden çekindim ve kullanmadım. Mossi ve xpecia "doğal" ve o yan etkileri olmadigi söylendiği için onları kullanıyorum.

joker35

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #62 : 21 Haziran 2023, 02:50:10 »
son durum nedir hocam

Musa Turcan

• Sr. Member
« Yanıtla #63 : 21 Haziran 2023, 12:46:46 »
UMARIM GELİŞİR BENCE ŞUAN PEKTE ESKİSİNE NAZARA  BİR DEĞİŞİM YOK

dejavu14

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #64 : 21 Haziran 2023, 13:13:40 »
Son durum bu. Pek fazla değişim yok. Bunada şükür diyerek beklemeye devam. Bundan sonra pek fazla bi gelişim olmaz sanırım

BJKKARA

• Hero Member
« Yanıtla #65 : 21 Haziran 2023, 13:52:33 »
Süreç nedir güzel gelişmiş duruyor saç yapın ekim öncesi donör de senin incelme var dht donör alan daki saçlarını da etkiliyor demektir kısaca dökülmen olabilir

joker35

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #66 : 21 Haziran 2023, 13:56:21 »
Son durum bu. Pek fazla değişim yok. Bunada şükür diyerek beklemeye devam. Bundan sonra pek fazla bi gelişim olmaz sanırım
çok da kötü değil hocam kaçıncı aydasınız? bir de sakalı görebilir miyiz

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #67 : 21 Haziran 2023, 17:33:02 »
 kasım sonu ektirmişsin daha dur 15 aya kadar belirgin fark olur.
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

nisan22

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #68 : 21 Haziran 2023, 18:24:59 »

ekimden öncesine şöyle bir baktım da, sanki pek fazla değişim yok diyerek haksızlık etmişiz gibi geldi. ekim yapılan bölgelerde güzel yoğunluk oluşmuş. bu sürede mevcut saçları kaybetmişiz. kısacası ekim öncesine, donöre ve saç yapısına göre bir yorum yapacak olursak şu an için gayet güzel bir sonuç

dejavu14

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #69 : 22 Haziran 2023, 00:32:27 »

Ekim konusunda umduğum sonuç olmadı ama sakal ve donör konusunda memnunum hocam. Ahmet bey donör alımını gerçekten çok iyi yapıyor. Sakallarım öncedende seyrekti. Sakallardan sanırım 900 greft alındı. Alınmadan önceki haline göre hiç fark yok desem yeridir. Bu konuda ellerine sağlık demek yeridir. Saçlarda umduğum gibi çıksaydı çok memnun olacaktım ama sağlık olsun.

dejavu14

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #70 : 22 Haziran 2023, 00:33:28 »

Resim eklemeyi unuttum az önce pardon :)

dejavu14

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #71 : 22 Haziran 2023, 00:35:56 »
Süreç nedir güzel gelişmiş duruyor saç yapın ekim öncesi donör de senin incelme var dht donör alan daki saçlarını da etkiliyor demektir kısaca dökülmen olabilir

Evet hocam dökülme halen mevcut, fazla olmasada. Xpecia hapı ve Alpecin şampuana başladım sanki azaldı gibi. Belki ekimden önce Xpecia kullanmam faydalı olabilirdi saçların güçlenmesi için.

dejavu14

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #72 : 22 Haziran 2023, 00:37:42 »
kasım sonu ektirmişsin daha dur 15 aya kadar belirgin fark olur.

Umarım hocam. Bazı arkadaşların konularında 6.-7. aydan sonra baya gelişme olanlar var. Bende öyle bir umutla bekliyorum. Biraz daha dolgunlaşsa yeterli benim için.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #73 : 22 Haziran 2023, 03:42:10 »
Saç yapın ince cansız donör alanda da incelme mevcut bazı sonuçlar ve süreçlerde malzeme kalitesi ile eş değer oluyor. Tabi saç ekim sonucunu etkileyen durumlardan en önemli ve bizim forumda dikkat edilmeden yorum yapılan saç ortalaması. Kısaca çoklu greftlerin fazla olması aslında saç ekimin de sıklığı sağlayan bir durum sonuç olarak normal bir sökülmemiş saçda cm2 de 80 90 greft var
Bu kadar kanal açmal mümkün değil açılsada donörden o kanalı karşılayacak greft yok.

O yüzden sıklık çoklu greftlerle sağlanır.
Sizin ortalamanız düşük olabilir

Donör alanda bu bölümde incelme mevcut
Ekim öncesi çok fazla incelmiş dökülmek üzere olan saçın var
Ekim öncesi onları güçlendirmiş olsaydın bence şu an çok daha güzel bir görüntü elde ederdik.
Finasterid tercihtir ama size gerekliymiş ha kullanır kullanmazsınız bu size kalmış durum zaten tercihiniz değil . Bu arada süreç neydi?

Bu arada kendi ön ortadaki saçlarınız dökülmesine ramem süreç fena değil
Aslında ekilenler çıkıyor ama siz saç kaybına devam etmişsiniz sanırım.

Global Moderator

dejavu14

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #74 : 22 Haziran 2023, 11:26:01 »
Saç yapın ince cansız donör alanda da incelme mevcut bazı sonuçlar ve süreçlerde malzeme kalitesi ile eş değer oluyor. Tabi saç ekim sonucunu etkileyen durumlardan en önemli ve bizim forumda dikkat edilmeden yorum yapılan saç ortalaması. Kısaca çoklu greftlerin fazla olması aslında saç ekimin de sıklığı sağlayan bir durum sonuç olarak normal bir sökülmemiş saçda cm2 de 80 90 greft var
Bu kadar kanal açmal mümkün değil açılsada donörden o kanalı karşılayacak greft yok.

O yüzden sıklık çoklu greftlerle sağlanır.
Sizin ortalamanız düşük olabilir

Donör alanda bu bölümde incelme mevcut
Ekim öncesi çok fazla incelmiş dökülmek üzere olan saçın var
Ekim öncesi onları güçlendirmiş olsaydın bence şu an çok daha güzel bir görüntü elde ederdik.
Finasterid tercihtir ama size gerekliymiş ha kullanır kullanmazsınız bu size kalmış durum zaten tercihiniz değil . Bu arada süreç neydi?

Bu arada kendi ön ortadaki saçlarınız dökülmesine ramem süreç fena değil
Aslında ekilenler çıkıyor ama siz saç kaybına devam etmişsiniz sanırım.

Hintell hocam vakit ayırıp detaylı yazdığın için teşekkür ederim.

Evet önde dökülme azda olsa mevcut, günlük 10 saç civarı diyebilirim.

Saçları ekimden önce güçlendirme konusunda haklısın hocam. Forumu daha önce keşfedip bilgi toplayadığım için bu konuda eksik kaldım.

Süreç şuan 7 ay doldu hocam.

Facebook Twitter Instagram