Merhaba arkadaşlar, bu formu yaklaşık 1 yılı aşkın süredir takip ediyorum. Gerek buradaki arkadaşların ekim sonuçları gerekse de çevremdeki arkadaşların ekim sonuçlarını görünce ben de saç ektirmeye karar verdim. Bulunduğum il'de ve çevresinde saç ekim merkezleri olmasına rağmen Ahmet Bey'de karar kıldım. Klinik ile ilk olarak irtibata geçtiğimde ve bana süreç boyunca destek olan Malika Hanım'a öncelikle teşekkür ederim.
Ekim gününden bir gün önce kliniğe giderek hem Ahmet Bey ile hem de ekibiyle tanıştım. Ahmet Bey burada donör bölgemin kontrolünü yaparak kaliteli greftlerimin olduğunu ifade etti. Gerekli evrakları doldurarak ekim günü için saat 07.30'da buluşmak üzere ayrıldım. Ekim günü 07.30'da kliniğe gittim. Ön hat çizgimin, alım bölgesinin belirlenmesi Ahmet Bey tarafından yapıldı.
Saat 08.00 gibi Gizem hanım tarafından donör bölgemin uyuşması amacıyla sıvılar enjekte edildi. Burada canım hakikaten çok yandı. Ben bu yaşıma kadar böyle bir acı hissetmedim ama kafam uyuştuktan sonra daha sonra yapılan işlemlerin herhangi bir ağrısını hissetmedim.
Ercan Bey ve Buse Hanım tarafından greftlerim alınmış bu işlem yaklaşık iki buçuk üç saat sürdü. Daha sonra Ahmet Bey tarafından kanallarım açıldı. Kanallarının açılması ise yaklaşık 1 saat sürdü. Bu işlemden sonra öğle yemeği (tahmini 20 dakika) için ara verildi. Yemeği yedikten sonra ekim işlemine geçildi.
Ekim işlemini ise Buse Hanım ile Seher Hanım gerçekleştirdi. Ekim işi saat 16.00'da sona erdi. Ekim gecesi benim için uzun bir gece oldu hem kafamdan dolayı rahat edemedim hem de o gün deprem oldu. Uyumadığım için depremin her saniyesini yaşadım.
Ertesi gün ilk yıkamam klinikte yapıldı. Klinikte bana Mossi London'un vitamini, şampuan seti, yağı ve antibiyotik, coraspirin verildi. Vitamin ve yağı 20 gün sonra kullanmam gerektiği Ahmet Bey tarafından söylendi.
Bana yardımcı olan Ahmet Bey'e ve ekibine, bana yol gösteren bu forum kullanıcılarına teşekkür ederim. Süreci sizlerle paylaşmaya devam edeceğim. Sizler de bana yorumlarınızla katkıda bulunacağınıza eminim.