Herkese merhaba, Öncelikle forumda emeği geçen herkese sonsuz teşekkür ederim. Forum sayesinde saç ekimi öncesi ve sonrası hakkında gerekli bilgiye sahip oldum. Ayrıca ekim yerleri ile ilgili kafamda fikir oluşturdu.
Gelelim karar sürecine uzun süredir forum üzerinden yapmış olduğum araştırmalar neticesinde The Haır Clınıc Ahmet TOSUN’da saç ekimi yaptırmaya karar verdim. Karar sürecinde Ahmet TOSUN’un ön çizgi ve donör sonuçları benim ikna eden tarafı oldu. Ekimden 1 ay önce mesafem İstanbul’a 600 km olduğu için fotoğraf yolu ile görüşme yaparak randevu aldım. Akabinde İş sebebi ile Istanbul’a yolun düşünce Ahmet TOSUN ile de yüz yüze görüşme fırsatım oldu. Bana süreci anlattı maksimum greft üzerinden çalışma yapılacağını ama önceliği ön kısma vereceğini ikinci bir ekime ihtiyaç duyabileceğimi söyledi.
21.11.2022 günü sabah 07.30’da merkeze gittim. Kan alma, saç kesimi ve ön çizgi belirleme gibi işlemler yapıldı. Daha sonra anestezi yapılarak Ercan ve Sadettin bey tarafından donör alımı yapıldı. Donör alımı esnasında dokumun çok yumuşak olduğu küsme olabileceği söylendi. Alım sonrası Ahmet bey tarafından kanal açma işlemi yapıldı. Yemek molası sonrası yine Ercan ve Saadettin bey tarafından ekim işlemi gerçekleştirilerek işlem saat 15.30 sıralarında sona erdi.
İlk gün biraz ağrılı ve donör kısmında akıntılı geçti. Şuan 5. Günündeyim ama hala kafamda uyuşukluk mevcut beni rahatsız ediyor.
Takviye olarak mossi’nin yıkama seti, vitamin verildi. Bende finatwerid kullanmayı düşünüyorum.
Şimdiden değerli yorumlarınız için teşekkür ederim.