Herkese merhaba.23 Ekimde Sibel hanimin kendisi ve ekibiyle birlikte ekim yaptirdim.33 yasindayim.
Oncelikle bu kadar samimi ve yardimci ortam oluaturdugunuz icin tum forum kuruculari ve uyelerine tesekkur ederim.Burayi takip ederek sibel hanimi buldum ve karar verdim kendisi ile bu durumuda paylastim.
Sabah 7:30 kan alimi ile basladik ve 8:20 ye kadar sax trasimla hazirligi tamamladik.8:35 de kok alimi basladi yanilmiyorsam 14:30a kadar surdu.Daha sonra 15 dklik bir aradan sonra yemek molasi ve ardindan 45 dk kadar on cizgime sibel hanim cok ozen gostererek belirledi kanal acilima basladik sanirim saat 19:00-20:00 arasi bu islemde bitti.5 dklik aradan sonra ekime basladik buda sanirim gece 00:30 civari bitti.
Gercekten acili ,uzun ve zor birgundu.Sibel hanim saat 9:00 dan itibaren heran yanimdaydi.Toplamda 8 yardimcisi katki sagladi.Cizgi,kanallar,kokleri toplama sibel hanim yapti.Kokleri makina ile alma islemini baska bir hemsire arkadasimiz yapti sibel hanim onun cikarttiklari kokleri topladi,2 hemsire koklerin sayimini ve ayrimini yapti ekimide sibel hanim ve bir baska 2 hemsire 3u beraber yaptilar yani toplamda 8 yardimci saydim ama sibel hanim her islemde aktifti.
Bir bayanin bu kadar caliskan olmasina gercekten sasirdim o kadar saat ozene ozene hic durmadan muthis bir efor gosterdi.O kadar detayciki bu konuda takinsi olanlar hic dusunmesin gercekten cok detayci.
Tek sorunum cok fazla aci cekmemdi buda sanirim benden kaynaklandi.kok toplama isleminde hic aci cekmedim tabiki ignelerden baska ama ilerledikce her islemde daha fazla aci cektim.Tekrar tekrar anestezi uygulanmasina rahmen etkisi 5 10 dk icinde geciyordu.heleki son islemde hic etki kalmadi bende artik saldim bir sekilde dayandim.Yikamaya gelmis 2 hasta ile konustum o an ikiside igneden baska hicbirsey hissetmediklerini soylediler.Sanirim sorun bende hayatimda uyusturucu alkol kullanmadim kafasinda soru isareti olan olabilir sorun nedir bende bilmiyorum.4 Ameliyat gecirdim hep genel anestezi aldim 1 kez bel icin lokal aldim onuda cok hissetmistim.Neyse cekcegimiz varmis bir sekilde dayandim.
Sonuc olarak yapilan ekimden ve emekten memnunum.Ben on bolgelere yogunluk istedim ama sanirim vertexte kapanicak gibi.Bu beni sasirtti cunku forumda okudugum konulardan sonra acikligimin cok fazla oldugunu tek ekimin yetmicegini dusundum.Ama sanirim Sibel hanim bu iside cozdu yapabilcegi max sayiyi ekti .
Sizlerde surekli durumumu paylasip hem degerli fikirlerinizi alicam hemde belki faydam olur.Allah hepimizin bu yolda yardimcisi olsun gercekten disardan goruldugu gibi ektirdim bitti birsey degilmis.