Öncelikle selamlar,
Ağustos ayın'da karar verip ilk mesajı atmamla başlayan süreç,Eylül başı rezervasyon oluşturup,21,11 itibariyle ekilen saçlarla devam ediyor.Yoğun bir iş günü bitimi, yaklaşık 9 saatlik yolculuk sonrası üstüne 7 saat ekim,ertesi günü yıkama üstüne de direk İzmir'e dönüş daha iyi bir planlama olamazdı hahah. Ekim günü karşılandım kan testleri ödeme vs. yapıldı. Saçlar kesildi. Çizgiyi ismini hatırlayamadığım doktor bir hanımefendi çizdi. Daha sonra kanal açımı içinde aynı hanfendimiydi hatırlamıyorum. Operasyon genelinde Ergin ve Türkeş eşlik ettiler. Çok sıcak kanlı insanlar da ben biraz sıradışı durumdan dolayı uyuyarak geçirdim.Ertesi günü yıkama sonrası bir kaç öneri üründe bulunuldu şampuan vs. tercih etmedim.
Şuan sadece verdikleri köpüğü kullanıyorum hiç bir şekilde temas vs yok.Extra olarak araştırmalarım var. Solgar biotin'e başlayacağım,diğer yan etkisi olacak ilaçlara uzağım şuan.Riske girmeye değer mi bilmiyorum.Karar aşamasındayım.Greft sayısı rakamlarını istedim ama çoğu arkadaşta olan resmi alamadım sanırım 4000 üstü greft hatırlamıyorum.Daha sonrada rahatsız etmemek için sormadım.Ekim günü ve ilk gün yıkama resimlerini ekliyorum. Herkesin hakkında hayırlısı..