fda onayı neden o zaman yada bizim millet çokmu duskun cinselliğe en ufak zarar gelsin istemiyor.kim içse rezil oldum diyor maçta gol olmadı kucuk dustum diyor hareket yok diypr yada az hareket vardiyor şu bu o zaman fda onayı neden?fda asgari bakıs açısınla baktığı içinmi
Bunun bir kaç sebebi var;
- İlk olarak FDA onayı almış olan ilaçların 3 te biri gibi büyük bir kısmı ilerleyen tarihlerde şikayetler üzerine tekrar tetkitler yapılarak düzenlemelere gidilmek zorunda kalınıyor bu bilinen bir istatistik.
-fda onayı için seçilen hastalar genelde içerik maddeye göre ve ilgili hastalığın tedavisine göre seçilir ki konu estetik olunca bahsi geçen etki-yanetki durumunu tarafsızca değerlendirebilmemizd engel olabilir.
-fda onayı 6 ay yada 1 yıl gibi testler sonrasında veriyor Ki , zaten ilk 45 günden sonra hissedilebilir yanetkiler gözlemlenmiyor, yorgunluk, unutkanlık, yağ kütlesindeki artış vs. Göreceli tartışmaya çok açık olan durumlar.erektil problemler vs. Uzun dönem kullanımlarında ortaya çıkabiliyor.Hatta bana kalırsa yanetkileri okadar sinsice ilerliyor Ki, ilacı bırakana kadar emin olamıyor insan, ilacı bıraktıktan 1 ay sonra kendinde olan değişikliği görünce insan “ewet bu kesinlikle bana zararlı” diyor. En azından bendeki durum bundan ibaretti.
Şunuda belirtmek isterim ki ilacı bırakmadan yanetkilerini objektif olarak kestirebilmek çok zor.