Herkese merhaba, yorumlarınız için teşekkür ederim. bugün 10 gün oldu. 5.gün ilk yıkama yapıldı ve devamında hergün yıkamalarım devam ediyor. şu an için herhangi bir olumsuzluk yaşamadım. herşey benim açımdan gayet güzel gidiyor.
Zafer hoca ve ekibi hakkında yapabilceğim tek yorum, harika bir işçilik çıkarttılar. sanırım bu durum kişilerin ne beklediği ile alakalı bir durum. ben beklentimin karşılığını aldım. bu yüzden mutluyum.
herkes iki ekim ve alanın fazla açık olduğunu belirtmiş.
evet yıllarca bu kafa ile ben yaşadım biliyorum durumu. ancak ben özellikle vertex bölgesi için yüzde yüz olarak kapanmasını hiç bir zaman beklemedim. mevcut açıklığın yüzde ellisi kapansa bile bana yeterli. bunun yanı sıra ön bölge ve ön çizgimle alakalı aldığım her yorum olumlu. ön bölgemdeki açıklık yüzde 80 oranla kapanması beni mutlu edecektir diye düşünüyorum. umarım 9.ay sonrasında herşey istediğim gibi olur.
orta bölgem ile alakalı olarakta aldığım takviyelerin etkisinin olacağını umut ediyorum, bu bölgedeki var olan ancak zayıf olan kökleri bu şekilde hacimlendirebilirsem, ekimden de istediğim verimi alabilirsem tahminim beni mutlu edecek seviyeye gelirim.