Saç Ekimi Sonuçları
Bu yazacaklarım sakın moral bozucu olmasın inşallah ekimin çok iyi olur ki olabilirde sakın yanlış anlama senin için değil genel anlamda eleştiri yapmak istiyorumİlhan hocanın ekimlerini bir türlü beğenemedim,Yıllar önce Şaşkınbakkal'daki yerinde kendisiyle görüşmüştüm 3500 grefte aslan yelesi gibi saçlarım olacağını söylemişti:),hatta ilhan hocaya bana gösterdiği fotoğrafların arasında beğenmediklerimi ve doğal olmadıklarını da söyledim kendisi biraz bozulup sen bilirsin bu fiyatlara da benim gibi ekim yapan bir doktor bulamazsın demişti:)daha sonra başka yerle görüştüm ki kendisi ekimimi yapan kişi...Şunu söyledi ilk ekimin ön bölgeye 3500 greft 1 yıl sonrada tepe bölgesini 2000 le gür olmasada yaşıma uygun taranabilir bir saç halini alabileceğini belirtmişti,Tam kel olmadığım halde açık ve seyrek alanın durumu ve donör alanımın orta kaliteli olduğu için 3500 grefte tüm alanın kapanmasının imkansız olduğunu ve çok seyrek kalacağını belirtmişti bu sebeple de ekimimi bu yönde gerçekleştirdim,İlhan hocanın Kendisinin dürüst ve sempatik bir insan olduğuna inansamda ekimlerinde eleştirilecek çok şey var...Alımlarını kendi yapmakta ve bu konuda çok başarılı olduğunu düşünüyorum malum kasapları gördükten sonra yani güvenilebilir bir ekimci ama ekim planı konusunda çok başarılı olduğuna inanmıyorum,kanal açımı ve ekimleri yapanyardımcılarının neden bu kadar kanlı çalıştığınıda hala çözemedim tek mantıklı gelen orayı kanlandırıp canlandırmak olabilir diye düşünüyorum.
ben 7 8 ay sonunda bu ekimin çok iyi olacağını düşünüyorum senin saçlar kaliteli ilhan hocanın vaoov diyebileceğimiz bir ekimi olabilir.. 7 8 ay sonra bakarız ilk sayfaya bakalım kehanetim gerçekleşecek mi..ilhan hocanın eski forum da nekroz vakasını görsem de çok iyi ekimlerine de şahit olmuştum..sende her şey düzgün nizami görünüyor...gerisi sabır dostum ,hayırlı olsun .
Süreç normal seyrinde gidiyor 3 ay sonra ciddi değişim olur diye düşünüyorum. Ilhan hoca veya yardımcısı ekim sonrası arayip durumunu soruyorlar mi acaba ?
Donör fotoğrafı da paylaşsaydınız süper olurdu
Tarakları hazırla abi boy boy al aynaları çatlat bir ay sonraki halini acaip merak ediyorum umarım paylaşıma devam edersin hayırlı uğurlu olsun
hocam saç derinizde seboreik dermatit, egzema vs var mıydı? saç dökülmenizin alışılagelmişin dışında olmas sebebi bu olabilir mi