Ben de herkes gibi bu sitenin uzun süredir takipçilerindenim. Klinik seçimimde tamamen bu sitedeki yorumlar etkili oldu. Asuman hanım ve Koray Aygın arasında kararsız kaldım. Koray Aygın telefon görüşmelerimizde 4-5 ay sonrasına gün verebiliyordu. Saç analizi için merkeze uğrayıp Olcayto Bey ile iletişim kurarak erken tarihe gün alıp saç ekim operasyonumu yaptırdım. Zaten merkeze giderseniz siz de göreceksiniz içeride çok sayıda hasta (özellikle yabancı ağırlıklı) ve yoğun bir tempo var.
Benim operasyonumu Dr. Merve Hanım ve ekibi gerçekleştirdi. Operasyon gayet acısız ve sohbet havasında geçti, ekipteki arkadaşlarda çok keyifliydi inşallah saçlarda aynı keyifle çıkar. İlk saç analizimi Dr. Emirali Bey yaptı. Anestezimi farklı bir Dr. yaptı. Yani saç analizinden, operasyona, pansumana hatta lazer işlemine kadar farklı kişilerle muhatap olacaksınız. Gayet profesyonel ve güven veren bir sistemleri var. Bu arada Serkan Aygın Bey'i hiç görmedim.
Okuması kolay olması adına aşamaları ayrı ayrı post olarak göndermeyi düşünüyorum.
OPERASYON ÖNCESİ
Forumdaki tavsiyelere uyarak operasyondan 3 hafta önce Xpecia (sabah ve akşam), kliniğin böyle bir tavsiyesi olmamıştı.
Genetik olarak alnım geniş bu saçlı zamanlarımda da böyleydi ancak son 10 yıldır alında ve tepe (vertex) bölgesinde açılmalar genişledi. Fotoğraflarda çok gözüme çarpar olmuştu. Forumun da yardımıyla operasyonu gerçekleştirdim. @Hintell üstadımıza da böyle bilgi dolu bir forum için ayrıca teşekkürler.
Gelelim operasyon öncesi fotoğraflara: