Ben de ekim merkezini bu forum aracılığı ile belirlemiştim. Serkan Aygın ve Asuman Hanım arasında kalmıştım. Randevu almadan önce Şişli'ye bir iş için gittiğimde gitmişken Serkan beyin kliniğine de uğradım. Atmosferi beğendim, beni karşılayan kişilerin de iletişimi gayet iyiydi. Serkan Bey benim operasyonumda hiç bulunmadı. Klinik ile ilgili bir olumsuzluk da yaşamadım. Süreç daha uzun bir olumsuzluk olursa onu da yazarım.
hocam sanırım aynı zamanlarda ilk randevuya (ekim ayı) gitmişiz. ya da siz daha önce mi gitmiştiniz? Ben karar vermekte geç kaldım ve geçen hafta randevu aldım. nisana verdiler malesef
size daha yakın vermişler sanırım. bu arada ben de asuman hair ve serkan aygın arasında kalmıştım ama asuman hair ile yaşadığım kötü deneyim neticesinde direkt serkan aygın'da karar kıldım.
Sormak istediğim şu; kliniğe öncesinde bir ilaç kullanayım mı sağlamlaşsın mı diye sorduğumda herhangi bir şey kullanmanıza gerek yok dediler. sanırım size de aynı şeyi söylediler ama siz 3 hafta xpecia kullandınız? bu durumu ekim esnasında doktoralra söylediniz mi? ne tepki verdiler? faydası mı oluyor zararı mı oluyor onu düşünüyorum. çünkü ben de kullanmak istiyorum ama klinik gerek yok dedi