Aga kel kalmadin diyelim ama ilaclar dalgaya yan etki yapti bu dahami iyi sence
Ben bu finasteride tarzi dht blokerlardan cekiniyorum.Sebebim ise şu insanin dogalligina yapisina ters geliyor.Senin genlerinde doğal işleyişle olacak şeye mudahale yapiyosun eyvallah ama sen sadece saça mudahale yapmiyosun iste sıkıntı orda direk erkekliğe bi mudahale yan etki gormeyiz belki ama açısı çıkar elbet.
Peki bu durumda şunu diyebilirsiniz o zaman şeker hastasi insulin de kullanmasin dogal isleyisine disardan mudahale ediyosun.
Ona da cevabim şu:Eğer ona disardan etki etmezsen daha kötü etki birakiyor vucuda
Yani vucuda verdigin sana ne getiriyor senden ne götürüyor bunun hesabinin iyi yapilmasi gerek.
Sonuç olarak dht bir erkeğin erkeksi ozelliklerine hitap eden bi hormon sen bunu baskilarsan evet saça etkisi var.Ancak bi yerde etki varsa tepki de olur.
Şu sivilce ilaci var roucacttane mi ne?
O da mesela evet uzun kullanimda sivilceleri götürüyor ama o vakte kadar kullanan arkadaslarimi perişan etti ve birakmak zorunda kaldilar.
Benim tavsiyem şudur:Hayatını cidden saglikli sekilde yasiyor musun bunu gözden geçir.Bana kalırsa mastürbasyonu azalt o da arttiriyor dökülmeyi.
Spor yap ama doğal şekilde hayvan gibi bas agirliklari spor yap sakal birak.Git okuyosan da mis gibi mevki sahibi ol.Saçları da saldım cayira mevlam bayira hesabi takıl.
Yoksa sürekli saçın sayesinde mutluluk arayacaksın.
Ben kac haftadir burda resmen takıntı yaptım ama yok ya nereye kadar.Hay saçında kılında yeter yav.