Herkese merhaba,
Saç ekimi yıllardır aklımda olan bir konuydu, ancak yeterince cesaret edemiyordum ve biraz daha dökülmesi devam etsin diyordum. Bu esnada minoxil ve proscar kullandım. Kullandığım zamanlarda güzel sonuç aldım ama sonrasında bırakınca dökülmelerim devam etti. Son 1 yıldır ise dökülmeler arttı ve ön şakak kısımları ile yanlarda açılmalar oluştu. Saç modelim de bozulunca beni rahatsız etti ve artık yaptırma kararı aldım.
Bu forumu epey araştırdım ve Şahin hocayla görüşmeye gittim. Sıcak ve dürüst bir yaklaşımları var, ben de kendilerine güvendim ve tarih aldım.
Ekim günü 10:30’da orada oldum, öğlen yarım saatlik yemek molası ile birlikte akşam 17:00 gibi işlemler bitti. 3300 kök ekildi.
İşlemler esnasındaki basınçlı anestezi ve iğneli uyuşturma kısımları acıtmadı desem yalan olur
Kök ekme esnasında da anestezinin etkisinin azaldığı zamanlar acı duyma ihtimaliniz var, o zaman da yeni anestezi uyguluyorlar. Akşam çıkınca ise kafanızda bir ağırlık ve sersemlik oluyor, bir de yorulmuş oluyorsunuz. Gece uyku pozisyonu da pek kolay değil tabii. Ama bunlar tüm süreç düşünüldüğünde küçük detaylar artık.
Ekip işini keyiflice ve sıcakkanlılıkla yapıyor. Ergin Bey’in güzel enerjisi ve esprileri, Şahin Bey’in rahat ve kendinden eminliği, Buket, Nihan ve Çiğdem Hanımların güleryüzleri ve neşeli sohbetleri burayı güzel yapan detaylar
Ayrıca ne zaman isterseniz kendilerine tlfdan ulaşabiliyorsunuz. Tüm ekibe tekrar çok teşekkürler
Ekim öncesi, saç çizimi ve ekim sonrası fotolarını paylaşıyorum.