Merhabalar bu foruma bir süredir üyeyim ama ilk kez yazıyorum ve kullanmayı pek bilmiyorum mazur görün. Zamanla öğreneceğim inşallah
6 sene önce gaza gelip Arenamed denilen yerde hayatımın en büyük hatasını yaparak saç ektirdim ve yıllarca donor bolgesini ve saçımı toparlayabilmek için mezoterapiler, prpler, losyonlar, şampuanlar, vitaminler vs... kullandım. Ve baktım ki hiç biri doğru düzgün sonuç vermiyor.
4 sene önce başka bir hata daha yaptım ve sacimdaki seyreklikler kapansın diye saç simülasyonu yaptırdım ama yine tatmin olmadım. Ve yeniden saç ekmeye karar verdim aslında bu kararı uzun bir süre önce vermiştim lakin kafamdaki simülasyonun silinmesini bekliyordum. Nihayet bu sene ekim yapmaya karar verdim ve daha öncesinde kötü bir deneyim yaşamış birisi olarak siz değerli tecrübelerden destek almak istedim.
Şuan 28 yaşındayim ve 7 aya yakın süredir sigarayı bıraktım. Spora başladım ve yine 7 aydir saçım için Xpecia tablet kullanıyorum. Bunun yanında Herbalife erkekler için vitamin ve mineral kompleksi kullanıyorum.
Buraya yükleyebilirsem birkaç tane saçımın ıslak halinin resmini yükleyeceğim. Değerli yorumlarınız ve saç ekimi merkezi önerileriniz benim için oldukça önemli. Yardımcı olursanız çok sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim 😊