Saç Ekimi Sonuçları
Spot ışık altında,daha yolun yarısı 12.ayda çok daha iyi olacaktır,panik yapmayın ben o kadar panik olmadım:)
Abi şaka mısınız ya. Bazıları doğal durmuyor diyenlere laf etmiş.Ya Allah aşkına doğal duruyor mu ya sizce ? Doğallıkla alakası bile yok şu anda.Ön tarafta ki saçlara bakar mısın. Arkadaşın biride adamın saçı kaç mikron biliyon mu demiş ona koptum. Ne mikronu kardeşim o kadar kalınsa, saçları dökülmeden önce de böyleydi o zaman bu arkadaşın ön tarafı yapay gibi. O kadar kalınsa Koray Erdoğan demez mi oha arkadaşım senin saçlar kaç mikron yuh, sana eksem bu ön taraf doğal durmaz diye, düşünemiyor mu bu adam bunu.Mikrona göre bişey yok.Ön tarafa ekebileceği en iyi saç ayarlanmasını yapıp ekimi yapan bir doktor zaten kendisi.Ama bunda durum farklı şuan.Koray erdoğan bu işte sayılı ekimcilerden ama bunda şu an için doğallık yok (ilerleyen dönemde ön taraf sıklaşırsa şu anda ki durumdan daha iyi duruma gelebilir ama şuan doğallık 0 )
Bu son foto biraz ayıp oldu 😄
Alıntı yapılan: kemalbora - 19 Nisan 2018, 04:32:38Abi şaka mısınız ya. Bazıları doğal durmuyor diyenlere laf etmiş.Ya Allah aşkına doğal duruyor mu ya sizce ? Doğallıkla alakası bile yok şu anda.Ön tarafta ki saçlara bakar mısın. Arkadaşın biride adamın saçı kaç mikron biliyon mu demiş ona koptum. Ne mikronu kardeşim o kadar kalınsa, saçları dökülmeden önce de böyleydi o zaman bu arkadaşın ön tarafı yapay gibi. O kadar kalınsa Koray Erdoğan demez mi oha arkadaşım senin saçlar kaç mikron yuh, sana eksem bu ön taraf doğal durmaz diye, düşünemiyor mu bu adam bunu.Mikrona göre bişey yok.Ön tarafa ekebileceği en iyi saç ayarlanmasını yapıp ekimi yapan bir doktor zaten kendisi.Ama bunda durum farklı şuan.Koray erdoğan bu işte sayılı ekimcilerden ama bunda şu an için doğallık yok (ilerleyen dönemde ön taraf sıklaşırsa şu anda ki durumdan daha iyi duruma gelebilir ama şuan doğallık 0 )burda en güzel denilen ekimler bile aynı şekilde çekilse büyük ihtimal böyle gözükür, uzaktan foto atmıyor size adam saç ekiminin nasıl göründüğünü gösteriyor, ve spot ışık altında, hafif dandik telefonda veya karanlık çekse ne kadar doğal diceksiniz.
Bu saç hintell hoca yı gecer 10 cu ayda çok güzel ünsal maşallah saçlar kısa olmasına rağmen inanılmaz güzel kapanmış açıklığın 6 ayda ön cizgin kafa yapına çok güzel yakışmış ve bence gayet doğal
Alın köftehorlar yine yoğun ışık altında ve yarı ıslak fön çekilmemiş hali birazdan fön çekip aleme akıcam,ne yapayım daha sizin için:)
Alıntı yapılan: Unsaltr - 19 Nisan 2018, 23:10:32Alın köftehorlar yine yoğun ışık altında ve yarı ıslak fön çekilmemiş hali birazdan fön çekip aleme akıcam,ne yapayım daha sizin için:)saçlarını dikmeden yana tarayıpta önden ve yan profilden foto atar mısın?