Saç Ekimi Sonuçları
Maşallah güle güle tara.mutluluğun yüzden belli oluyor
Valla ben açıkçası konuyu kilitlemiştim 1 sene bittiği için,forumada bakamıyordum ama madem başkanımda rica etmiş o zaman bonus
Harbidende bonus olmuş arada saç ekiminden soğur gibi oluyorum tam vazgeçecekken koray erdoğan ekimlerine bakıyorum belki benimde saçım böyle olur diye tekrardan umutlanıyorum.olurmu olmazmı diyerek bir yola baş koyacağız artık hakkımızda hayırlısı diyelim ayrıca finasterid kullanmaktan bıktım.
koray erdoğan ekimleri seni aldatmasın nereye ektireceksen sen onların sonuçlarına bak
ah bir nerede ekim yaptıracağıma bir karar verebilsem dediğini yapacağım ama araştır araştır en son üç yere indirgedim seçenekleri
Finasterid kullanılmasaydı acaba bu saç böyle olur muydu ? finasterid kullanarak saç Ekim’i yaptırmış Kişiler hala finasterid kullanıyorlar mıdır ? Eğer kullanmıyorlarsa finasteridi bıraktıktan sonra da aynı güzel görüntü kalıcılığını koruyor mudur ya da koruyacak mıdır ? Forumda ben hiç finasterid bıraktıktan sonra saçlarının görüntüsünü paylaşanı görmedim
Ben mi anlatamıyorum bilemedim Ekim süresinin neticelenmesi ile geçen 12 ay Boyunca finas kullanan biri bu ilacı bıraktıktan sonra aynı görüntüsü ile devam eder mi etmez mi bu kadar basit bir soru ve net cevap istiyorum