Saç Ekimi Sonuçları
Maşallah çok süper ünsal bro:) 7 ayda iş bitmiş 12 ayda şova döner iş:)
Niye gülüyosun kardesim ben gordugumu soyledim bende ektirmeyi dusunuyorum ve sac tiplerimiz aynı o yuzden girip yorum yazdimYanlsda gormus olabilirim
Dalga gecer gibi alinti yapip gulmussun ne var diyorsun birde neyse.ektiren arkadasa sordum onu bosluk var mi ben mi yanls gordum acaba UNsaltr?
Alıntı yapılan: Penia - 18 Mayıs 2018, 14:58:34Dalga gecer gibi alinti yapip gulmussun ne var diyorsun birde neyse.ektiren arkadasa sordum onu bosluk var mi ben mi yanls gordum acaba UNsaltr?Dalga geçmedim 7 aylık sonuç henüz bu süreçte bunu düşünmene güldüm daha sürecin yarısında fazla iyi bir sonuç bu ekim düşünüyosan bunları göz önünde bulundur ki stres yaşama 7 ayda.
saç çizgisi biraz değişik(kıvırcıkımsı ve seyrek) duruyor fakat üstlerin yoğunluğu güzel. ikinci ekim düşünüyorsanız ön çizgiye ufak bir dokunuş mükemmel konuma getirir saçları.
Alıntı yapılan: thinkingme - 17 Haziran 2018, 20:07:29saç çizgisi biraz değişik(kıvırcıkımsı ve seyrek) duruyor fakat üstlerin yoğunluğu güzel. ikinci ekim düşünüyorsanız ön çizgiye ufak bir dokunuş mükemmel konuma getirir saçları.dıkkat ettısen adamın ustlerınde kendı sacı varmıs zaten on tarafla vertexe ekılmıs.. dedıgın gıbı on hat seyrek kalmıs biraz bence surec devam edıyor 4 ay sonra belli olur moral bozmaya gerek yok
Alıntı yapılan: recklai85 - 17 Haziran 2018, 20:12:23Alıntı yapılan: thinkingme - 17 Haziran 2018, 20:07:29saç çizgisi biraz değişik(kıvırcıkımsı ve seyrek) duruyor fakat üstlerin yoğunluğu güzel. ikinci ekim düşünüyorsanız ön çizgiye ufak bir dokunuş mükemmel konuma getirir saçları.dıkkat ettısen adamın ustlerınde kendı sacı varmıs zaten on tarafla vertexe ekılmıs.. dedıgın gıbı on hat seyrek kalmıs biraz bence surec devam edıyor 4 ay sonra belli olur moral bozmaya gerek yokmoral bozmak değildi amacım sadece bir yorumdu, o kıvırcıklık zaten zamanla düzeliyor.