Saç Ekimi Sonuçları
kanzi ben de 4.5 aydır proscar ile baskılıyorum dökülme yok ama saç kalitesi beklediğim aşamada değil böyle hafiften mısır püskülü gibi duruyor.bu görüntüyü nasıl düzeltiriz acaba Mesela senin saç telleri de öyle.seyreklik kapanmış ama saç tellerin hala kaliteli değil
o doğuştan saç yapısıyla alakalı bence. keratin bakımı daha iyi hale getirecektir saçları. sırf bu görüntü yüzünden her gün saçlarımı yıkar ve bakım yaparım
ve bakım olarak ne yapıyorsun
şuan revigen kullanıyorum ve fena değil. haftada 2-3 keratin maskesi - keratin kremi
Revigeni nereden temin ettin trendyola baktım da satıcılar güven vermedi.bu arada bitince tekrar alacağın bi şampuan mı yoksa değiştirecek misin kaliteli bir şey kullanmak istiyorum
bana sorarsan revigen o kadar kaliteli değil ben eczaneden aldım. bence alpecin veya h&s clinical strenght al ikisi de iyi şampuandır. bitince değiştiririm herhalde
saçlar çok güzel toparlanmıs şakak açılması için finasterid mi yoksa dutasterid mi önerirsiniz
Buna pek katılmıyorum ekilen saçlar ile diğer saçlar arasında bariz farklılık net bir şekilde oluyor bence ekim ile alakalı daha derine ekilen saçların sıkıntılı çıkışı oluyor diye düşünüyorum çünkü donör bölgede saçlar kaliteli ama ekilen yerdeki saçlar arasında bariz fark var ince kıvırcık oluyor çoğunlukla