Gönderen Konu: 19 yaşında yoğun saç kaybı tedavi önerisi  (Okunma sayısı 7985 defa)

orientis

• Hero Member
Ynt: 19 yaşında yoğun saç kaybı tedavi önerisi
« Yanıtla #31 : 20 Ocak 2023, 00:01:09 »
sürekli idrara çıkma isteği meydana geldi proscardan dolayı mı onu anlamak içindi

dış görünüşünü önemsiyorsan iğneleme ve proscarı elden düşürmemen lazım

dökülmen yaşına göre çok agresif.baban veya dayının saçlarında bu tip dökülme var mı
  • Yaşınız 20
  • Medikal Tedavi 1/4 Proscar

duck

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #32 : 20 Ocak 2023, 12:10:30 »
dış görünüşünü önemsiyorsan iğneleme ve proscarı elden düşürmemen lazım

dökülmen yaşına göre çok agresif.baban veya dayının saçlarında bu tip dökülme var mı
baba tarafının çoğu kel dayılarımda da bu tip dökülme var. proscara devam ediyorum dermaroller ise haftada bir ile devam

orientis

• Hero Member
« Yanıtla #33 : 25 Ocak 2023, 10:48:23 »
baba tarafının çoğu kel dayılarımda da bu tip dökülme var. proscara devam ediyorum dermaroller ise haftada bir ile devam

paran varsa fin + min kullan ikisi bir araya gelince çok iyi iş yapıyor.fakat minoxidilin fiyatı bayağı pahalı
uzun süre bu ikisini kullanırsan çok etkisini alırsın ama maddi açıdan yorar
  • Yaşınız 20
  • Medikal Tedavi 1/4 Proscar

duck

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #34 : 25 Ocak 2023, 11:58:36 »
paran varsa fin + min kullan ikisi bir araya gelince çok iyi iş yapıyor.fakat minoxidilin fiyatı bayağı pahalı
uzun süre bu ikisini kullanırsan çok etkisini alırsın ama maddi açıdan yorar
elimde minoxidil foam var akşamları kullanıyorum
proscar günlük çeyrek
bir de yeni başladığım oral minoxidil var günde iki damla içiyorum
aylık 200 yapıyor benim için fazla değil

duck

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #35 : 05 Şubat 2023, 23:00:17 »
tedaviye başlayalı 2-2.5 ay oluyor saçlar biraz daha uzadığı için önler kapandı sadece vertex açıklığı var
tedavim günlük iki defa minoxidil
haftada 1 dutasterid
haftada bir dermaroller 1.5mm
günlük 1.25mg finasteride
dutasteridi haftada 2'ye çıkarmayı düşünüyorum geri kalan günler finasteride kullanacağım
ek olarak yapmamı önerdiğiniz bir şey var mı?

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #36 : 05 Şubat 2023, 23:16:06 »
 finasterid ve dutastarideyi bırak derim gunde 1 kere masaj ekle 5  dk.belli süre sonra minoxu teke dusurursun çok pahalı gunde 2 masaj bir minox yaparsın bu yasta hormonu baskılama.hormonla uğraşıcaksan lokal olarak kafa derisinden kovan bloker losyonlar ekle.hapla baskılama.minox basla bırak saçı bozar.ondan devamlı kullanmak zor ilerde 1 e dusurur yerini masaja bırakırsın.
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

duck

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #37 : 05 Şubat 2023, 23:19:10 »
finasterid ve dutastarideyi bırak derim gunde 1 kere masaj ekle 5  dk.belli süre sonra minoxu teke dusurursun çok pahalı gunde 2 masaj bir minox yaparsın bu yasta hormonu baskılama.hormonla uğraşıcaksan lokal olarak kafa derisinden kovan bloker losyonlar ekle.hapla baskılama.minox basla bırak saçı bozar.ondan devamlı kullanmak zor ilerde 1 e dusurur yerini masaja bırakırsın.
üzgünüm fakat anti androjen'siz olmaz maalesef. ergenliğime erken girdim vücuttaki dht seviyesi de kıllardan anlayabileceğim şekilde yüksek baskılamamam lazım.
masajın çok da etkili olacağını düşünmüyorum şahsen

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #38 : 05 Şubat 2023, 23:24:03 »
 bende düşünmüyordum ama uzman bir tanıdığım dısardan yapabilceğin en onemli sey masaj dedi.blokersiz olmaz ama genelde finasterid kullananlar yanetki yaptı deyip bırakıyor birde dut diyorsun yasta 19 .lokal baskıla o zaman ev yapımı spiro olabilir veya baska bloker losyon.
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

duck

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #39 : 05 Şubat 2023, 23:29:51 »
bende düşünmüyordum ama uzman bir tanıdığım dısardan yapabilceğin en onemli sey masaj dedi.blokersiz olmaz ama genelde finasterid kullananlar yanetki yaptı deyip bırakıyor birde dut diyorsun yasta 19 .lokal baskıla o zaman ev yapımı spiro olabilir veya baska bloker losyon.
masaj yapanlar saç çaplarının büyüdüğünü söylüyor fakat yeni saç çıkışı yok maalesef
topikal spiro topikal da olsa kana karışabiliyor bence fda onaylı tedavilerde kalmak daha mantıklı
ben açıkçası yan etki görmedim göreceğimi de zannetmiyorum asgari yaş 18 zaten kullanmak için
ayrıca zweig'in de bahsettiği gibi saçın verdiği psikolojik zararı herhangi bir antiandrojen veremez

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #40 : 05 Şubat 2023, 23:36:57 »
 baska drların zararı yok sadece lokal olarak dhtyi kafa derisinden kovar dediği revivogen folixir gibi lokaller denesen bence daha iyi.çapın buyumeside onemli.doğru yas 18 ama geneldede çoğu insan bırakıyor.dht hayati hormon.beyin karaciğer için.bir masaj bir lokal bir minoxidil daha mantıklı bence tabiki sen bilirsin.

duck

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #41 : 05 Şubat 2023, 23:38:03 »
baska drların zararı yok sadece lokal olarak dhtyi kafa derisinden kovar dediği revivogen folixir gibi lokaller denesen bence daha iyi.çapın buyumeside onemli.doğru yas 18 ama geneldede çoğu insan bırakıyor.dht hayati hormon.beyin karaciğer için.bir masaj bir lokal bir minoxidil daha mantıklı bence tabiki sen bilirsin.
yorumunuz için teşekkürler fakat böyle devam etmeyi düşünüyorum

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #42 : 05 Şubat 2023, 23:39:41 »
 o zaman ara ara test yaptır rahatsız edici birsey olursa bırakırsın.

duck

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #43 : 05 Şubat 2023, 23:44:47 »
o zaman ara ara test yaptır rahatsız edici birsey olursa bırakırsın.
tabi olur teşekkürler

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #44 : 06 Şubat 2023, 00:12:06 »
 rica sağlık saçtan onemli.

Facebook Twitter Instagram