evet oldukça hızlı oldu. bu yaşlarda dökülme hiçbirinde yoktu. kendi tahminim benimkinde de bağırsak florası bozulmuş olabilir yine de bunu çözmek gerçekte saça yarar sağlar mı bilemiyorum. dökülme sadece erkek tipi değil beraberinde kan değerlerinde bir gariplik veya sendeki gibi besin alerjisiyle beraber birlikte gitmiş olabilir veya umarım ki en iyi ihtimal sadece ikincisidir alerjiyi çözdüğünde iyiye gider
Senin saçta kaşıntı yanma olsaydı biraz daha alerjik diyebilirdik de bilmiyorum ya vallaha kaç gündür arastiriyorum önceden bu kadar sallamiyodum ama kesin bi sonuca varmasi icin bakicam
Benim kan degerlerinde demir ve d düşük genelde
Bakiyorum cogu zaman dht kaynakli diyip geciliyor
Ya herkeste dökülme tipi farklı neden bazisinin şakaklar gidiyo da bazisinin gitmiyor ne bilim kasintisi olan var olmayan var bunlarin hepsine dht kaynakli denilip geciliyor.
Ve ayrica bana kalirsa minoxla dıştan tedavi ya da finasteride ile bütün dht sistemini bloke etmeye calismaktan daha da dogru bisey olmali
Olmasi gerek yav yil olmus 2022 bunu nasi bulamiyolar.Bagirsaklarla alakali olabilir bu arada bagirsak kismina pek deginen yok