Saç ekimi yapacaklar için kendi tecrübemi paylaşmak istedim. Yaptırmadan önce forumdan yararlanan biri olarak ben de sizlere yardımcı olmak istiyorum. Öncelikle 4-5 klinik ile yüz yüze ya da whatsap üzerinden görüştüm. Bazı yerler sizi para olarak görüyor bunu hissediyorsunuz. Ahmet Tosun hair clinik için de forumdan çok fazla olumlu yorum olması nedeniyle randevu aldım ve oldukça detaylı bir görüşme yaptım. Ahmet bey hem analizi yaptı hem de gerekli detayları açıkladı. Ahmet beyin bana söylediği sen yürüyen reklamım olacaksın işimi iyi yapmak benim için önemli demesi hoşuma gitti. Bazen aldığınız bilgilerle beraber 6. Hissinize de güvenmeniz gerekiyor. Ben Ahmet beye ısındım ve yaptırmaya karar verdim. Fiyatlar her yerde değişiyor. Ahmet bey bana 4 farklı paket seçeneği sundu. Prp olmasını istediğim için işlem sonrası 6 prp içeren paketi seçtim. Fiyatlar 18-24 bin aralığında. Tabi yeni yıl yaklaşırken yine değişebilir. 9 Kasım tarihinde Ahmet Tosun the hair clinic saç ekim merkezinde işlemim tamamlandı. Sabah 8 de klinikteydim. Kan verip ön çizgimin belirlenmesi için Ahmet bey gerekli incelemeyi yapıp daha sonra saçlarım kesildi ve en son hali teyit edildikten sonra işlerinde çok iyi olan Saadettin bey, Beyza hanım ve Ercan beyin olduğu ekiple işlem başladı. Yapılan anestezi sırasında 1-2 dakikalık iğne acısı çekiyorsunuz. Sonrası için hiç bişey hissetmiyorsunuz. İşlem yapanların sağlıkçı olmaları benim en çok önem verdiğim konuydu. Ve burda çalışanlar sağlıkçı. Cunku anestezi sirasinda hersey olabilir.Ne yazık ki işlemi hiç bilgisi olmayan kişiler yapabiliyor. Bence bu kısıma önem verin. Ahmet beyin merkezinde bu konuda içim rahattı.İşlem esnasında önce yüz üstü yatıyorsunuz donör alandan saçlarınız alınıyor. Yaklaşık 3 saate yakın sürdü bu işlem. Benden toplam 5100 civarında greft alındı. Yarım saatlik öğle yemeği arasından sonra Ahmet bey gelip kanal açılımını yaptı. Bu işlemi Ahmet beyin yapması da beni ayrıca mutlu etti. Sohbet ettiğimizden mi yoksa gerçek zamanımı bu bilmiyorum yarım saat falan sürdü sanırım daha fazlaysada hatırlamıyorum. Sonra ekim için sırt üstü yatıp işleme devam edildi. Ekim sabır isteyen bir iş. Hem siz sabırlı olmalısınız hem de işlemi yapanlar. Ben burdan tekrar ayrı ayrı hepsine teşekkür ediyorum ilgi ve alakaları için. Hepsi hem beni sakin tuttular hem de bana kendimi iyi hissettirdiler. Şuan 8. Gündeyim. İşlem sonrası donör alan sarılarak kapatıldı. Kafamın uyusukluğu 2-3 gün de ancak geçti. Ertesi gün bandaj çıkarılıp ilk yıkamam yapıldı. Eşimle beraber gitmiştim nasıl yıkamam gerektiği detaylıca anlatıldı. Hiç ağrım olmadı. Sadece ilk gün ne olur ne olmaz diye ağrı kesici içtim bir daha içmedim. Verilen diğer ilaçları düzenli kullanmaya çalıştım. YüZüm ilk 3 gün şişti. Açıkçası biraz korktum ama olağan birşey olması nedeniyle bekliyordum. 3. Günden sonra şişlik azaldı ve 5. Gün nerdeyse normale döndüm.1 gün sonra kabuk dökümü olacak ve inşallah bir sorun olmadan sürecin zor kısmını geçmiş olacağım. Kaba taslak olarak süreci anlatmaya çalıştım. Merak ettiklerinizi elimden geldiğince cevaplayacağım. Sizden de yorum bekliyorum