eğer fotoğraflar yanıltmıyorsa sonuç nefis çok beğendim.
Mümkün olduğunca en net açılardan,ve önceki fotolarımıda incelerseniz aynı yerlerden çekmeye çalıştım.Kesinlikle ters ışık,ayna,veya fotolarda oynama yok.
Görüşleriniz için teşekkürler.
Benim kendi gözlemlerim ise ortanın ortasında ufak bir boşluk var,5.ayda doktorla görüşmeye gittiğimde bunu belirtmiştim,oda sürecimin devam ettiğini 1 yıl sonunda eğer orada greft çıkışı veya hacim olmadığında,200-300 greftlik bir revizyon ekimi yapabileceğini söyledi.
Bana göre kalem tekniğinin en büyük avantajı şok dökülmenin az olması,bende de şok dökülme az oldu,sanırım bir %20-30 greft kaybı şok dökülmede olmuştur.Ama şok dökülmeden sonra tek tük greft çıkışı haricinde pek greft çıkışı gözlemlemedim.
Yani kısaca özetlersek tabiiki bu benim görüşüm,kalem tekniğinde tamam şok dökülme çok fazla olmuyor,ama esas önemli nokta şok dökülmeden sonra yeni greft çıkışı çok fazla olmuyor,saçlar bir türlü atak yapmıyor.
Bende açıkçası şok dökülme az oldu ama çok olsaydı acaba greft çıkışı olurmu diye açıkçası endişe ederdim.
Bilgili,tecrübeli arkadaşlara bir sorum olacak 6 ay bitti çok şükür,sizce halen greft çıkışı devam edermi?