Genel bir değerlendirme yapacak olursam,beklentilerimi karşılayan bir ekim oldu.Daha iyi tabiiki olabilirdi,daha sık olabilirdi mesala ama kimse 20 yaşındaki saçlarının yoğunluğunu beklemesin,sağ tarafımda ekilen greftlerde sola göre açı farkı vardı,bu 13ay oldu halen düzelmedi,bu zamandan sonrada açı farkının düzeleceğini düşünmüyorum,açı farkı fotoda belli olmuyor saçımı sağa doğru taradığım için,çünkü sağa doğru açı biraz fazla verilmiş.
DHI(kalem tekniği) açıklığı çok fazla olan kişilerde ben önermem,belki 2 ekimli planlamarda düşünülebilir.Ekimi tabiiki doktorun yapmasıda önemli ama bence sonuç odaklı düşünün,hepimiz biliyoruzki bir çok ekimini doktorlar kendi yapmıyor,asistanlarına yaptırıyor.
Ben ne görüyorsam onu söylüyorum,mesala son zamanlarda gördüğüm kadarıyla Hakan Doğanay dr. kendisi ve kalem tekniğiyle ekimlerini yapıyor,Hakan hocanın önceki ekimleri iyi ama son ekimleri için ayı şeyleri söylemek güç,Esma-Serkan tetik çifti de kalem tekniğiyle ekim yapıyor ve dr. değiller,ama yaptıkları ekimler gayet tatminkar gözüküyor.
Son olarak bu Şahin çelik de dr. değil kendisi ama gayette tatminkar işler çıkartıyor.