Saç Ekimi Sonuçları
Yoruma gerek var mı? Süper görünüyor.
Cok güzel sonuç hayırlı olsun.proscari 1/5 mi 1/4 kullandınız bir de aksam mi gündüz mu aldınız ilacı belki cok ayrintili bir soru ama benim icin önemli minyaturlesen saclara faydası oldugunu gözlemlediniz mi kullandiğiniz surece minyaturleameye devam ettimi saclarıniz fark edebildiniz mi cevaplarsanız sevinirim
Doğan hocanın gördüğüm en başarılı ekimi..Saçlar Elvis gibi olmuş..Çok beğendim sonucunuzu .
İyi sonuç ama biraz abartılmış, böyle az açıklığı 4 bin greft ile kapatmak çok büyük bir marifet değil. Saçlarınız hayırlı olsun, güle güle tarayın.
çok iyi sonuç doğan hoca zaten dhi de şuan türkiye de en iyisi doktor olarak..ekimleri kalite ..
çok enteresan foruma gırdıgınızden berı sürekli bilir kişi edasında tüm konuları eleştirip bir tek doğan turanı çok gereksiz şekilde övmüşsünüz dikkatimi çekti.
neden böyle düşündünüz hintel ,ben kötü gördüğüm ekimlere kötü ,iyi gördüğüm ekimlere iyi yazdım. sizi rahatsız eden durum nedir tam olarak ?
benı rahatsız eden bır durum yok ilgimi çektiğini söyledim siz saç ekimi yaptırdınız mı?