Gönderen Konu: Medeks Hair Center 3300 greft Verteks ekimi 41 yaş 16.11.2022 (3. ekim)  (Okunma sayısı 5562 defa)

erken57

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
sürece göre gayet güzel gelişim olmuş görünüyor maşallah 100 günde çok erken süre tepe için maşallahh
Teşekkürler Hintell hocam. Bundan sonraki süreç umarım daha olumlu olur. Şimdilik süreç güzel ilerliyor.
  • Ekim Tarihi: 16.11.2022 (3. ekim)
  • Ekim Merkezi ismi Medeks Hair Center
  • Greft Miktarı 3300
  • Yaşınız 41
  • Medikal Tedavi Proscar 1/6, Ocean Capillus Man, B12, D3K2, Çörekotu ve balık yağı (kapsül) (6. ay itibariyle takviye almıyorum))
Ekim Tarihi :16.11.2022 (3. ekim)
Ekim Yeri: Medeks Hair Center
Ekilen Greft Sayısı: 3300
Tedavi: Proscar 1/6, Ocean Capillus Man, B12, D3K2 (6. ay itibariyle takviye almıyorum).
Şampuan: Sebamed Anti Hairloss

Saç ekim sürecim:
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=29407.0
Farklı Saç Ekimi Sonuçları

ElTurco

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Güncel resimler yok mu bir de capillus nasıl hocam verim aldıysanız ben de kullancam
Saç Ekimim: https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=30341.0

MultiVitamin: Biotin 5000 + Perfectil + Xpecia + Krilom Omega 3 + Day2Day Collagen All Body Powder
Ürün: Evocapil Plus Şampuan+Evocapil Plus Sprey

Yiyecek: Keçiboynuzu Özü + Nar + Kabak Çekirdeği+ Yeşil Çay +6 litre Su+Et-Tavuk

erken57

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Güncel resimler yok mu bir de capillus nasıl hocam verim aldıysanız ben de kullancam

Güncel 112. gün

Hocam en son 100. günde paylaşmıştım çok fazla bir fark yok gibi. Şuan saç kısa. Uzayınca daha çok belli eder. 120. günde paylaşmayı düşünüyordum. Ama yinede paylaşayım.

Capillus konusunda da; ekilmeyen bölgedeki eski saçlarımda biraz kararma olduğunu hissediyorum. Çevremdeki insanlarda bunu söylediler. Ama tam olarak capillusun mu etkisi oldu bilemiyorum. Başka takviyelerde kullanıyorum sonuçta. İmza kısmında yazıyor.
  • Greft Miktarı 3300
  • Yaşınız 41
  • Medikal Tedavi Proscar 1/6, Ocean Capillus Man, B12, D3K2, Çörekotu ve balık yağı (kapsül) (6. ay itibariyle takviye almıyorum))
Tedavi: Proscar 1/6, Ocean Capillus Man, B12, D3K2 (6. ay itibariyle takviye almıyorum).

Saç ekim sürecim:

erken57

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
130. gün

Ekilen bölgelerde saç çıkışı oldu ama kapatacak mı emin değilim. Gerçi henüz süreç erken gibi. Bir de arka kısımda sağ taraf sol tarafa göre daha yoğun. Sol taraf şuan için zayıf kaldı. Acaba sol taraftakiler az tuttuğundan mı, homojen ekilmediğinden mi yoksa geriden mi geldiğinden bu şekilde zayıf kaldı bilemiyorum. Sağ taraftaki döner de çok zayıf görünüyor. Bakalım merakla sürecin tamamlanmasını bekliyorum.
  • Greft Miktarı 3300
  • Yaşınız 41

Saç ekim sürecim:

Edgar X

• Hero Member
hocam vertex yavaş gelişen bir alan bu açıdan süreci değerlendirirsek gelişim bence şu an ekim öncesine nazaran çok iyi durumda umarım böyle devam eder yalnız kullandığınız takviyelere bakarsak vertex için en önemli destek olacak herhangi bir kanlanmayı arttırabilecek bir sprey göremedim neden bunu düşünmediniz acaba.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
bence ekim öncesi 130 güne göre tepe çok iyi gelişmiş duruyor
Global Moderator

erken57

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
hocam vertex yavaş gelişen bir alan bu açıdan süreci değerlendirirsek gelişim bence şu an ekim öncesine nazaran çok iyi durumda umarım böyle devam eder yalnız kullandığınız takviyelere bakarsak vertex için en önemli destek olacak herhangi bir kanlanmayı arttırabilecek bir sprey göremedim neden bunu düşünmediniz acaba.

hocam spreyle ilgili bazı olumsuz yorumlar okudum. Riske girmemek adına sadece takviyelerle destek olmak istedim. Ayrıca kullandığım sebamed şampuanı köpürttükten sonra kafamda 5 dk tutuyorum. Duruladığımda kıpkırmızı oluyor. Masajda yapıyorum ekim bölgesine. Bu şekilde kanlanmayı artırmaya çalışıyorum. Teşekkürler yorumun için.
  • Greft Miktarı 3300
  • Yaşınız 41

Saç ekim sürecim:

erken57

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
bence ekim öncesi 130 güne göre tepe çok iyi gelişmiş duruyor

Hintell hocam çok teşekkürler yorumun için. Saçların homojen çıkış yapmaması biraz kafa karıştırıyor. Umarım ilerleyen günlerde daha da gelişme olur ve dengelenir.
  • Greft Miktarı 3300
  • Yaşınız 41

Saç ekim sürecim:

erken57

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
150. GÜN

Bugün itibariyle 5. ayı doldurmuş bulunmaktayım. Süreçten şuan için memnun gibiyim. Bazı boşluklar açıklıklar (özellikle kenar ve döner kısımdaki) göze batsa da saçlarım uzayınca geriye taradığımda az çok kapatacağını düşünüyorum. Ben en başta biraz gölge etsin yeter diyordum. Çünkü önceki halimde verteks bölgesi topik tarzı ürünlerle bile kapatamayacak durumdaydı. Şuan en azından tamamen açık değil. Üstelik daha 5. aydayım. Daha da gelişebileceğini düşünüyorum.

Şuan proscar yaklaşık 2 ay kullanacak kadar kaldı. Bitince devam etmeyeceğim. Belki son ay 2 günde bir alarak 3 aya uzatabilirim. Vitaminleri de bitirdim biraz ara vereceğim. Belki ileride tekrar başlayabilirim. Sürece göre karar vereceğim. 
  • Greft Miktarı 3300
  • Yaşınız 41

Saç ekim sürecim:

Hublot

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Güncel fotoğraf paylaşmanız mümkün mü acaba?

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Son durum güzel maşallah güncel durum nedir?
Global Moderator

ElTurco

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Bence gelişim çok çok güzel maşallah abi sende ne ense ne donor varmış o kadar Ekim yapılmış hala firca gibi ense vay maşallah bize de nasip olur mu böyle saçlar
Saç Ekimim: https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=30341.0

MultiVitamin: Biotin 5000 + Perfectil + Xpecia + Krilom Omega 3 + Day2Day Collagen All Body Powder
Ürün: Evocapil Plus Şampuan+Evocapil Plus Sprey

Yiyecek: Keçiboynuzu Özü + Nar + Kabak Çekirdeği+ Yeşil Çay +6 litre Su+Et-Tavuk

kelbabangida

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
verteks yavaş gelişir ama şu ana kadar güzel gelişim olmuş son durumu da görebilirsek çok iyi olur dostum.

erken57

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
verteks yavaş gelişir ama şu ana kadar güzel gelişim olmuş son durumu da görebilirsek çok iyi olur dostum.

Bildirim gelmediği için yeni gördüm. Farketmemişim mesajları. Kusura bakmayın. Bugün itibariyle 200. gündeyim. Daha gelişirmi bilemiyorum. Eski haline göre çok çok iyi. Sadece döner yerlerde açıklık var. Onun dışında beklediğimden iyi kapattı. Uzayınca seyrek yerler bazen daha kötü gözükebiliyor. Uzatsammı uzatmasammı tam karar veremedim. Şimdilik şaç kısa sayılır.

* İlk fotoğraf arka kameradan. Diğerleri ön kameradan.
  • Greft Miktarı 3300
  • Yaşınız 41

Saç ekim sürecim:

erken57

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Bence gelişim çok çok güzel maşallah abi sende ne ense ne donor varmış o kadar Ekim yapılmış hala firca gibi ense vay maşallah bize de nasip olur mu böyle saçlar

Kardeş walla bende enseden bu kadar performans beklemiyordum. 3. ekim oldu hala sırıtmıyor. 4' e bile gidebilir gibi sanki :))

Saçlarımı ben kendim kesiyorum makineyle. Ense kısmını makinede en uzun 12 numaraya ayarlayarak kesiyorum. 12 numara kestiğimde hafif boşluklar belli oluyor. Oda 10 gün sonra tamamen kapatıyor.  Hafif uzayınca zaten hiç belli bile değil.

Medekste en son ektirdiğimde 3300 greft aldılar. "Daha fazla almak istemedik sıkıntı olmasın riskli" dediler.  Onlara ben kendim dedim 3. ekimim olacak diye. Bu şekilde söylemeseydim eminim 4000 greft üstüne çıkarlardı. Korktukları için daha fazla almadılar bence. Şimdi diyorum keşke 3. ekimim olacak diye söylemeseymişim daha gideri varmış donörün :))
  • Greft Miktarı 3300
  • Yaşınız 41

Saç ekim sürecim:

Facebook Twitter Instagram