Merhaba 16 Kasım 2022 tarihinde Medeks Hair de saç ekimi gerçekleştirdim. Benim bu 3. ekimim oldu. Açıkçası 2. den sonra daha da ektirmem diyordum süreçten dolayı. İlk ekimim 10 sene önce İlhan Serdaroğluna yapılmıştı 3000 greft. o dönem sadece önler açıktı. ön çizgiye yoğun bir şekilde ekilmişti. Süreç sonunda çok memnundum. Taki 3 sene sonra üstler açılmaya başlayıncaya kadar. üstler açılmaya başlayınca çok kötü bir görüntü oldu tekrar ekim kararı aldım.
2. ekimimi 6 sene önce İzmirde Sibel Ulusana ektirdim. 3600 greft. Bu ekimde ağırlıklı olarak üst kısma, çok az sayıda da ön çizgiye ve arka verteks bölgesine ekim yapıldı. Süreçten sonra yine çok memnundum. Taki arka verteks ve yanlar açılana kadar
Ön ve üstlerden çok memnundum ama yan ve arka verteks bölgesi son yıllarda rahatsız etmeye başlamıştı. O bölgeleri kapatmak için topik tarzı ürünler kullanıyordum. Bunun sonu yok deyip tekrar ekim kararı aldım. Donör bölgeminde azaldığının farkındaydım.
Bu forum sayesinde araştırmalarım sonucu Medekste 3. ekimimi yaptırmaya karar verdim. Gökhan bey donör bölgemin 3. ekime göre iyi durumda olduğunu ve alabileceğimiz maksimum grefti toplayacağını söyledi. Toplam 3300 greft toplandı. Daha üstü riskli olur denildi. Ekim öncesi ve sonrası fotoğrafları ekliyorum. Değerlendirirseniz sevinirim.