Gönderen Konu: DrHakan Clinic Üsküdarda bulunan bir saç ekim merkezi instagramda buldum  (Okunma sayısı 733 defa)

behram

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Dr Hakan Clinic üsküdarda ekim yapan bir saç ekim firması butik ekim yapılıyormuş fakat burada yaptığım araştırmalarda dr hakan doğanay antalya ile alakalı örnekleri görüyorum bu firmayı bilen yada daha önce ekim yaptıran arkadaşlardan yorum alabilirmiyim

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Dr hakan clinik kim bilmiyoruz
Dr hakan doğanayda antalya da gayet başarılı bir saç ekim merkezi
Ekibi daha uygun kaliteli kendi biraz daha pahalı ama çok fark yok kalitesinde ekibi ile zaten kendide saç ekimi ile igileniyor ekibinin yaptığı vakalarda
Global Moderator

behram

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Öncelikle buradaki sorulan bütün sorulara yeni eski ayırt etmeksizin belkide aynı soruya binlerce kez cevap verdiğiniz için teşekkür ederim. Ekim fiyatları dahada katlamadan bir an önce karar verip saç ektirmek gerekiyor ve inanılmaz kararsızım araştırdıkçada kafam daha çok karışıyor sanırım

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
fforumda konular var başarılı ekim merkezleri belli birde fiyat skalası var
kendinize uygun olanı sakin sakin konulara bakarak karar verin acele etmeyin

unutmayın kafanızda dış görünüşünüzü etkileyecek kötü bir ekim olursa hayatınızı maffedecek
bir işlem bu şakası yok bunun için zorundasın anlayana kadar araştır kararını ve sonra bize danış bu kararı verdim doğrumu yaptım diye okey ?
sonra anlaşırsın merkezle bu arada saçlarını da konuya ekle  bakalım nasıl bir ekim olalım bilgi sahibi ol kendinle ilgili dostum
Global Moderator

behram

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Benim söylemiş olduğum kimsenin tanımadığı drhakanclinicteki ön çizgilerdi aslında beğendiğim ama sizin gibi tecrübeli insanların fikrini almak istedim bütün firmalarda çizgiler çok düz ve şakaklara doğru aşağıya eyimli ve cidden bu zamana kadar hiç öyle bir alın çizgim olmadı ne yazıkki max ücretinde 20-25 bin bandında

behram

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Bu tarz bi
Çizgi mümkünmü acaba yada nasıl olur

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Tasarlıyacağım size ön çizgi kısa zamanda
Bahsettiğiniz saç ekimciyi tanımıyoruz fikrimiz yok sonuçları hakkında forumda da iyi merkezler varken seçim sizin kısaca başırısını takip edip eminseniz
Global Moderator

behram

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ön çizgi tasarımı yapacaktınız farkındayım hergün yüzlerce soruya cevap veriyorsunuz ama artık biran önce kararımı vermek istiyorum V tarzda ve olabildiğince ön çizginin geride olması taraftarıyım

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Yapıcam hocam.
Kusura bakmayın anca yetişiyorum konulara özel mesajlara maillere

ilk ekim bu şekilde olmalı geriye doğru sınır çizdim

merkez seçiminizi de gözden geçirin acele karar vermeyin forum daki ekim konularını güzelce inceleyin
canlı sonuç takip etmediğiniz merkezlerde saç ektirmeyin derim
« Son Düzenleme: 15 Aralık 2022, 06:04:35 Gönderen: Hintell »
Global Moderator

behram

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Çok sağolun🙏🏻 Kafamdaki çizgiyi resmen yansıtmışsınız keşke bu sektörde olsanız herkes rahat ederdi

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Çok sağolun🙏🏻 Kafamdaki çizgiyi resmen yansıtmışsınız keşke bu sektörde olsanız herkes rahat ederdi

İyi bir merkeze bu resmi götürürseniz aynısını yapar tabi canlı yapmak
Daha kolay olur
Global Moderator

behram

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Hintel hocam ekimi yaptırdım incelerseniz çok sevinirim

Facebook Twitter Instagram