Merhaba forum emekçileri. Herkese selam olsun. Öncelikle teşekkür etmek istiyorum buradan çok şey öğrendim. 11 Kasım 22 tarihinde İstanbul Yenibosna'da Hair Center of Turkey isimli klinikte saç ekimi gerçekleştirdim. Burayı tercih etmemin sebebi instagram sayfasındaki başarılı ekimlerdi. Özellikle ekim çizgileri ve yakaladıkları sıklıklar çok ilgimi çekti istediğim ve ihtiyacım olduğunu düşündüğüm gibiydi.
Klinikte Burak bey ile muhatap oldum. Ön çizgimi Ebru hanımla birlikte tasarladık. Ekim yapılacak açıklık çok geniş olduğu için iki ekim yapalım diye ısrar etseler de ben önleri sık ekelim arkalara doğru seyrek gitsin istedim ve planlama o şekilde yapıldı. Şakaklara da karartma yapılsın diye ekim çizgisi tasarımına dahil ettik. Kökleri Nisa hanım makineyle işlem yaptı ve Kevser hanım aldı. Ekimi Ozan bey Kevser hanım ve İbtisam hanım gerçekleştirdi. Ekim on buçuk saat civarı sürdü benim için aşırı zorluydu. Uzun sürmesinin sebebi diğer odadaki hastanın zorluk çıkarması ve başka müşterilerle ilgilenmek zorunda kalmalarıydı diye tahmin ediyorum. Ekim uzadıkça lokal anestezinin etkisi azaldı ve çok acılı bir ekim yaşadım anca anca kendime geliyorum. Ekimin sonlarına doğru elektrikler gitti telefon flashı ile ekime devam ettik. Sırtım belim başım felaket ağrıdı çok acı çektim malesef. Toplamda 4500 saç-500 de sakaldan olmak üzere 5000 greft ekim yapıldığı söylendi. Özellikle sıklık ve ön çizgi konusunda Yorumlarınızı ve dualarınızı bekliyorum saygılar.