Gönderen Konu: 14.11.2022 Lifehair Ankara Şahin Çelik 4300 Greft Saç Ekimi 32 Yaş  (Okunma sayısı 18187 defa)

Furkinho

• Full Member
Hocam zaten traş sonrası ekim yapılan alanda bir kanama olmadıysa köklere zarar gelmemiştir. Yön konusunda söylediklerimde dediğim gibi bir tahmindi bence bi Şahin Bey'lere whatsapp dan sorun derim hatta dönüşlerini paylaşırsanız hepimiz bilgilenmişte oluruz :)
haklısınız yapayım bunu :)
  • Ekim Tarihi: 14/11/2022
  • Ekim Merkezi ismi Life Hair Saç Ekim Merkezi
  • Greft Miktarı 4300
  • Yaşınız 32

barbaross

• Sr. Member
Başka takviyeler kullanıyorum şuan tavsiye için teşekkür ederim yine de araştıracağım.

Hep böyle derler sonrada saçlar çıkmayınca işten geçer malesef arkadaşın dediği gibi durum biraz kritik kuru görüntüden dolayı minoxil iyi olurdu bencede.

Furkinho

• Full Member
Hep böyle derler sonrada saçlar çıkmayınca işten geçer malesef arkadaşın dediği gibi durum biraz kritik kuru görüntüden dolayı minoxil iyi olurdu bencede.
Kimler hep böyle der, kimin çıkmamış hocam ? Şahin bey Minoxil tavsiye ederse minoxil kullanırım zaten. Olur olmaz finasteride, minoxil tavsiye edenler bana göre daha mantıksız geliyor. Saçlarımı prostat ilacı veya tansiyon ilacıyla canladıracaksam gerek yok çıkmasın zaten. Sizin ekiminiz var mı ? göremedim ben.
  • Greft Miktarı 4300
  • Yaşınız 32

Hublot

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Azizim rica etsek güncel fotoğraf paylaşmanız mümkün mü?

Furkinho

• Full Member
Azizim rica etsek güncel fotoğraf paylaşmanız mümkün mü?
Geçtiğimiz hafta 6. Ay doldu kontrole de gittim. Güncel fotoğraflar paylaşmayı geciktirme sebebim tam bir memnuniyet içerisinde olmamamdı açıkcası. Bazı bölgelerde tatmin olmadığım tam çıkmayan yerler vardı. Şahin bey 8. Aya kadar çıkışların süreceğini ancak gerektiğinde o bölgeler için revizyon yapabileceğini belirtti. Gün içerisinde fotoğraf paylaşayım, siz de görün haklısınız.
  • Greft Miktarı 4300
  • Yaşınız 32

Furkinho

• Full Member
Saçlarımı genel olarak kısa tutuyorum makasla uzun tutmayı sevmiyorum bu da geçen hafta yani 6. Ay saçların durumu. Lokal şekilde bazı seyreklikler göze çarpıyor. Dediğim gibi tatmin  olmadığım noktaları söyledim 8. Aya kadar bekleyin gerekirse revizyon yapalım dedi Şahin bey.
  • Greft Miktarı 4300
  • Yaşınız 32

Hublot

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Gelişim normal gibi geldi bana ama en yakından gören sizsiniz...şahin bey şuan ki durum için normal veya değil gibi birşey soyledimi...?

Furkinho

• Full Member
Gelişim normal gibi geldi bana ama en yakından gören sizsiniz...şahin bey şuan ki durum için normal veya değil gibi birşey soyledimi...?
Olağan gelişim gösterdiğini söyledi. Sadece sağ arka şakak ile tam hairline dediğimiz kısmın tam orta kısmında bir tık çıkış beklenebilir olmazsa rötüş revizyon yapabiliriz dedi. Tepe kısımlar kısmen ve seyrek ekilmişti zaten orası için acele etmiyorum.
  • Greft Miktarı 4300
  • Yaşınız 32

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
kendi saçlarında dökülme oldumu ? gelişim fena değil ama önümüzdeki süreçlerde daha gelişmesi gerek saç yapınız ince bence güçlendirmek içinde finasterid araştırın derim olmadı xpecia
Global Moderator

Furkinho

• Full Member
kendi saçlarında dökülme oldumu ? gelişim fena değil ama önümüzdeki süreçlerde daha gelişmesi gerek saç yapınız ince bence güçlendirmek içinde finasterid araştırın derim olmadı xpecia
Merhaba kendi saçlarımda gözlemlediğim bir dökülme yok. Kliniğin verdiği xpecia muadili yine benzer bir tablet var saw palmetto vb içerikli onu kullanıyorum günde 1 tablet, gerekli vitaminleri katkıları sağlaması amacıyla özellikle xpecia olmalı mı sizce ?Finasteride kullansam daha da katkısı olabileceğini biliyorum ama obsesyon eşiği yüksek bir insanım anksiyetemi artırır olası yan etkileri. Sizce bunların dışında ne yapılabilir?
  • Greft Miktarı 4300
  • Yaşınız 32

Hublot

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Azizim merkezin tavsiyelerine uy bence ..yalnız birşey dikkatimi çekti mi 2022 Ekim ve Kasim aylarında şahin bey de saç ektirenlerin çoğunda bir memnuniyetsizlik var ...

Furkinho

• Full Member
Azizim merkezin tavsiyelerine uy bence ..yalnız birşey dikkatimi çekti mi 2022 Ekim ve Kasim aylarında şahin bey de saç ektirenlerin çoğunda bir memnuniyetsizlik var ...
Ben takip etmedim aslında öyle miymiş kimler var başlıklarına bakayım üstat
  • Greft Miktarı 4300
  • Yaşınız 32

Hublot

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
üstat güncel fotoğraflar paylaşmanız mümkün mü acaba rica etsek...? çok olmuş paylaşım yapmayalı.

Furkinho

• Full Member
üstat güncel fotoğraflar paylaşmanız mümkün mü acaba rica etsek...? çok olmuş paylaşım yapmayalı.
Bugün 1 sene doldu. Birazdan paylaşım yapacağım.
  • Greft Miktarı 4300
  • Yaşınız 32

Facebook Twitter Instagram