Gönderen Konu: 14.11.2022 Lifehair Ankara Şahin Çelik 4300 Greft Saç Ekimi 32 Yaş  (Okunma sayısı 18174 defa)

Furkinho

• Full Member
8.yıkama sonrası kabukların %80i döküldü fazla zorlamadım yarın 9. Yıkamayı cuma günü 10. Yıkamayı yapacağım. Kan pıhtısı gibi görünen yerleri özellikle fazla zorlamıyorum. Sıklık anlamında tepeler seyrek farkındayım ancak önler nasıl sizce ? Ekilenler çıkarsa tatmin edici olur mu ?
  • Ekim Tarihi: 14/11/2022
  • Ekim Merkezi ismi Life Hair Saç Ekim Merkezi
  • Greft Miktarı 4300
  • Yaşınız 32

JFKennedy

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Hocam önlerin sıklıgı bence gayet güzel ilerde uzayınca süper sonuç sizi bekliyor inşallah. Birde kabukları bugğn nerdeyse bitirmişsiniz yıkarken tampon yaparkmı yıkadıgınız halde döküldüler yoksa hafif ovalayarakmı dökdünüz hocam erkenden?
  • Yaşınız 25

Furkinho

• Full Member
Hocam önlerin sıklıgı bence gayet güzel ilerde uzayınca süper sonuç sizi bekliyor inşallah. Birde kabukları bugğn nerdeyse bitirmişsiniz yıkarken tampon yaparkmı yıkadıgınız halde döküldüler yoksa hafif ovalayarakmı dökdünüz hocam erkenden?
Hafif ovalayarak döktüm elimin ağırlığıyla aşırı bastırmadan , yani bana söylenilen bu şekildeydi , bir sakıncası olur mu ?
  • Greft Miktarı 4300
  • Yaşınız 32

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Gayet sağlıklı duruyor kendi saçlarını dökülmez korursan önler tatmin edici olur ama tepeye bir ekim daha gerekir diye düşünüyorum

Çok açık ve geniş bir slan senin tepr öyle bir ekimle zor kapanır
Global Moderator

Furkinho

• Full Member
Gayet sağlıklı duruyor kendi saçlarını dökülmez korursan önler tatmin edici olur ama tepeye bir ekim daha gerekir diye düşünüyorum

Çok açık ve geniş bir slan senin tepr öyle bir ekimle zor kapanır
Eyvallah üstat teşekkür ederim. Ortadaki saçların zayıflayacağını düşünüyorum uzun vadede ancak tamamen dökülmez diye düşünüyorum. Tepeler ve arka vertex zaten açık kalır kesinlikle 2. Ekim şart ama bu ne zaman olur onu şuan kestiremiyorum önceliğim şu ekimin sürecenin sonlanması. Bu arada  Sigarayı azalttım 1 paketten yarım pakede düştüm :D inşallah faydası olur.
  • Greft Miktarı 4300
  • Yaşınız 32

Ensar6

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Eyvallah üstat teşekkür ederim. Ortadaki saçların zayıflayacağını düşünüyorum uzun vadede ancak tamamen dökülmez diye düşünüyorum. Tepeler ve arka vertex zaten açık kalır kesinlikle 2. Ekim şart ama bu ne zaman olur onu şuan kestiremiyorum önceliğim şu ekimin sürecenin sonlanması. Bu arada  Sigarayı azalttım 1 paketten yarım pakede düştüm :D inşallah faydası olur.

Hocam, daha kısa sürede olumlu etkileri görmek için vücuda zararlı olan içeçeklerden tamamen uzak durabilir, sigarayı bu vesile ile bırakabilir siniz.
Sigarayı bırak aynada kendini her gün daha güzel gör:)

LifeHair  Şahin  Çelik Ankara Saç Ekim  Merkezi
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=29292.0

Furkinho

• Full Member
Hocam, daha kısa sürede olumlu etkileri görmek için vücuda zararlı olan içeçeklerden tamamen uzak durabilir, sigarayı bu vesile ile bırakabilir siniz.
Sigarayı bırak aynada kendini her gün daha güzel gör:)

Şimdilik elden gelen bu Ensar bey, devamı tabii ki temennim :)
  • Greft Miktarı 4300
  • Yaşınız 32

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları

O kafar emin olma saç ekimi sonrası dökülme durumları değişebiliyor.
Global Moderator

Furkinho

• Full Member
O kafar emin olma saç ekimi sonrası dökülme durumları değişebiliyor.
Valla beni korkuttun üstat inşallah olumsuz etkilemez ekim benim anne saçlarımı,  koruma anlamında finasteride kullanmak istemiyorum ancak başka türlü de direkt korumanın bir yolu var mı sizce ekstra ne yapılabilir?
  • Greft Miktarı 4300
  • Yaşınız 32

Murat_T

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
35 e kadar yarısı gider bence sonra kalanlar çok daha yavaş dökülür uzun yıllar sürer dökülmeleri.

Furkinho

• Full Member
35 e kadar yarısı gider bence sonra kalanlar çok daha yavaş dökülür uzun yıllar sürer dökülmeleri.
Tam anlayamadım yarısı gider dediğiniz ekilmemiş olan ortadaki  saçlar mı ?
  • Greft Miktarı 4300
  • Yaşınız 32

Furkinho

• Full Member
Ekimden sonraki 10. Gün ve 9. Yıkama sonrası ekilen alan ve donör bölgesinin gündüz kapalı havada pencere önü fotoğrafları.
Donör bölgem zaten genel anlamda aşırı yoğun değildi ancak umarım daha iyi toparlar.
Ekilen alanda kabukların %95'i döküldü. Yarın 10. Yıkamayı yapacağım ekstra bir fotoğraf paylaşmam benzer bir görünüm olacaktır. Bundan sonra artık şok dökülmeyi bekliyor olacağım.

Sadece bazı sorularım var.

1.Donör bölgemde hala duş alırken şampuanla ovalama yaparken acı hissediyorum herhangi bir yara olmamasına rağmen, bu durum normal mi?
2. Ekilen alanlarda da kısmen tepe sağ sol bölgelerde biraz baskılı değildiğinde acıyan yerler var sinir noktaları gibi bunlar geçer mi olumsuz bir durum mu?
 teşekkür ederim
  • Greft Miktarı 4300
  • Yaşınız 32

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
maşallah kabuk sonrası görüntü çok güzel saç yönleri sıklık
ve donör bölge harika bir saç ekimi olmuş