Gönderen Konu: 14.11.2022 Lifehair Ankara Şahin Çelik 4300 Greft Saç Ekimi 32 Yaş  (Okunma sayısı 18156 defa)

Furkinho

• Full Member
Arkadaşlar herkese iyi forumlar 32 yaşıma az kaldı öğretmenim evliyim ve yaklaşık olarak 17-18 yaşımdan itibaren yavaş ve istikrarlı androgenetik alopesi tipi saç dökülmesinden muzdaribim.
2017 yılından itibaren gerek saçlarımı uzatarak gerek toppik vb kapatıcılarla kapatarak kelliğimi hep sakladım bununla birlikte de ekim merkezlerini aradım ve araştırdım fiyatlar aldım.
2021 başı itibariyle de bu forumu buldum ve üye oldum kendi durumumu da yüzeysel olarak paylaştım ve sizlere bazı hususları danıştım. Daha sonra gerek pandemi gerek tayin olma sürecimden dolayı erteledim ve 14 Kasım 2022 tarihinde Ankara Lifehair Saç Ekim merkezinde Şahin Çelik beyin planlaması ve ekibi ile uygulaması sonucu saç ekimimi yaptırdım.
Öncesi ve Sonrası fotoğraflarını ve bundan sonraki aşamaları da fotoğraflarla gerek danışma amacıyla gerek ektirecek diğer arkadaşlara yardımcı olması anlamında paylaşmayı düşünüyorum.
 Öncelikle saç ekim gününü Eylül ayında kararlaştırdım ve randevumu oluşturduk.
14 Kasım sabahı saat 8:00de merkeze geldim daha önce ön görüşme ve saç analizinde fikir alışverişi de yapmış olduğum saçlarımın ekimi için planlamamızı yaptık ve benim de fikrimi alarak ön hat çizgisini ve geride vertexin belli bir kısmına kadarki kısmın nerelerine ekim yapılacağını istişare ettik. Daha sonra saçlar makineyle kazındı yıkandı kurulandı ve ekim yapılacak olan bölüme geçildi. İlk etapta Şahin bey tarafından koldan ağrı kesici serumun takılacağı damar yolu açıldı daha sonra greftlerin toplanacağı alana basınçlı  akabinde ise normal lokal anestezi uygulandı ve donörden mikro motor tekniğiyle greftler alındı. 4300 greftin alındığı ve tekli ikili üçlü köklerin neredeyse homojen olarak dağılım gösterdiği bilgisi paylaşıldı, net olarak ne kadar olduğunu sormadım.
Yemek ve ihtiyaç molası yaptık
Sonraki kısımda ekim yapılacak planlı alana yine Şahin bey tarafından lateral slit yöntemiyle safir uç kullanılarak kanallar açıldı Şahin beyin uygun gördüğü plana göre saç ön çizgisi için ilk sıraya tekli  greftler daha sonra ikili ve üçlü greftlerin yerleştirilmesiydi ve ekibi tarafından kökler yerleştirildi. Tüm bu süreç öğleden sonra  yaklaşık 15:30a kadar sürdü.
Kullanacağım ilaçlar ve ilk yıkamaya gelişim için bilgilendirildim ve merkezden çıktım.
İlk gün rahat bir şekilde uyudum ikinci gün belli başlı yerlerde sızılar oldu. Gece yatış  tedirginliği ile uyuyup uyandım.
Bugün ilk yıkamam yine merkezde gerçekleştirildi. Aklıma gelenleri olabildiğince yazdım.
Ekim öncesi herhangi bir takviye almadım. Ekim sonrası için de finasteride bazlı herhangi bir dht baskılayıcı ama yan etkileri olabilecek ilaçları kullanmayı asla düşünmüyorum. Kullananlara saygım var herkese aynı etkiyi yapmıyor biliyorum
fakat  aynı şekilde  var olan kendi saçlarımı koruma uğruna neden finasteride kullanmadığımı da açıklama ihtiyacı hissetmiyorum olay çok basit cinsel hayatımı sadece saçlarımı koruma uğruna riske atamam malesef. Hatta tüm saçlarımı geri kazanacağım vaadiyle dahi olsa riske atmazdım.
Fotoğrafları bu postun altında sırasıyla paylaşacağım
Uzun bir yazı oldu imla hatalarımı mobilden yazdığım için mazur görün lütfen okuyan yorumlayan herkese şimdiden teşekkür ederim.

Furkinho

• Full Member
Ekim Öncesi Var olan Saçlar
  • Ekim Tarihi: 14/11/2022
  • Ekim Merkezi ismi Life Hair Saç Ekim Merkezi
  • Greft Miktarı 4300
  • Yaşınız 32

Furkinho

• Full Member
Planlama aşaması
  • Greft Miktarı 4300
  • Yaşınız 32

Furkinho

• Full Member
Ekim sonrası ilk saatler
  • Greft Miktarı 4300
  • Yaşınız 32

Furkinho

• Full Member
Bugün ilk yıkama sonrası ekilen alan ve donör bölge
  • Greft Miktarı 4300
  • Yaşınız 32

Hublot

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Güzel planlama olmuş...Varolan saclarinizla beraber sonucunuzun güzel olacagini düşünüyorum...

Furkinho

• Full Member
Güzel planlama olmuş...Varolan saclarinizla beraber sonucunuzun güzel olacagini düşünüyorum...

Teşekkür ederim yorumunuz için @hublot inşallah dediğiniz gibi güzel olur. Olabildiğince fotoğraflarla ve açıklamalarla detaylandırdım. Diğer tecrübeli arkadaşlar da yorumlarlarsa çok mutlu olurum.
  • Greft Miktarı 4300
  • Yaşınız 32

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Şu an ekilen alanda kapanması en zor alan tepe bölğmü sökülmeniz biraz farklı ortadaki saçlara göre yapılmış saç ekim planlaması o zaman bu şu anlama gelir ortadaki saçlar bizim için önemli dökülmemesi ve zayıflamaması gerek. Güçlendir derim tabi senin bileceğin iç ön çizgi güzel temiz bir saç ekimi umarım güzel sonuç alırsınız
Global Moderator

Furkinho

• Full Member
Şu an ekilen alanda kapanması en zor alan tepe bölğmü sökülmeniz biraz farklı ortadaki saçlara göre yapılmış saç ekim planlaması o zaman bu şu anlama gelir ortadaki saçlar bizim için önemli dökülmemesi ve zayıflamaması gerek. Güçlendir derim tabi senin bileceğin iç ön çizgi güzel temiz bir saç ekimi umarım güzel sonuç alırsınız
Evet tepe kapanması ancak ikinci ekimle bir nebze tamamlanır ve haklısınız ortadaki saçların dökülmeyeceğinin yüzde yüz garantisi yok malesef ve güçlendirmeyi de beslenmeyi düzeltip ve yan etkisi olmayacak katkılarla yapmayı planlıyorum.
Ben aslında dökülmenin seyrini bekledim şimdiye kadar agresif olan kısımlara zaten girildi ama var olan saçları da ortadakileri yıpratmamak adına orayı ekimden uzak tuttu Şahin bey.
  • Greft Miktarı 4300
  • Yaşınız 32

Ensar6

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
furkan 0646 hayırlı uğurlu olsun. umarım güzel sonuçlar alırsınız/alırız. Bir hafta önce bende bu kervana katıldım.https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=29292.0

Ön çizgimiz uyumlu  görünüyor.

dökülmeyen kısmıda korunursa uzun vadeli güzel olur inş.
LifeHair  Şahin  Çelik Ankara Saç Ekim  Merkezi
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=29292.0

Furkinho

• Full Member
furkan 0646 hayırlı uğurlu olsun. umarım güzel sonuçlar alırsınız/alırız. Bir hafta önce bende bu kervana katıldım.https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=29292.0

Ön çizgimiz uyumlu  görünüyor.

dökülmeyen kısmıda korunursa uzun vadeli güzel olur inş.
evet  umarım hakkımızda en iyisi olur sizin de hayırlı olsun sizi de takip edeceğim.
  • Greft Miktarı 4300
  • Yaşınız 32

Furkinho

• Full Member
4. Yıkama sonrası görüntüler... Yorumları alabilirim.
Bir sorum olacak arkadaşlar, donör bölgeyi artık ovalayarak yıkıyorum şampuanla ama hala sızlama devam ediyor ve siyah noktalar da görülüyor ne yapmam gerekiyor? Durum normal mi ?
« Son Düzenleme: 23 Kasım 2022, 14:05:10 Gönderen: Furkinho »
  • Greft Miktarı 4300
  • Yaşınız 32

Saclıolmavakti

• Hero Member
Öğretmenim oldukça güzel gözüküyor. İnci gibi dizmişler. Güzel bir sonuç bekliyorum. 5-10 gün sonra oldukça rahatlayacaksınız. Resimlerden bir sorun gözükmüyor ama merak ediyorsanız bence ekim merkezine sorun.
  • Ekim Tarihi: 15.01.2022
  • Ekim Merkezi ismi Life Hair Şahin Çelik
  • Greft Miktarı 4000
  • Yaşınız 27
  • Medikal Tedavi Fin, Keçiboynuzu özü, Andız pekmezi, Nar suyu Evocapil Tablet

Furkinho

• Full Member
Öğretmenim oldukça güzel gözüküyor. İnci gibi dizmişler. Güzel bir sonuç bekliyorum. 5-10 gün sonra oldukça rahatlayacaksınız. Resimlerden bir sorun gözükmüyor ama merak ediyorsanız bence ekim merkezine sorun.
Teşekkür ederim @saçlıolmavakti
İnşallah firesiz kayıpsız ekilenler çıkar var olanlar da kalır :) insan heyecanlanıyor zamanı ileri sarası geliyor bir çırpıda :D
  • Greft Miktarı 4300
  • Yaşınız 32

Hublot

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Herşey normal...kabuk dökümü sonrasi daha guzel götülür kafanjz ..donorde sızlama da normal ağrı kesici alabilirsiniz ..daha sonraları da kaşıntı oluyor...

Facebook Twitter Instagram