Gönderen Konu: 14.11.2022 Lifehair Ankara Şahin Çelik 4300 Greft Saç Ekimi 32 Yaş  (Okunma sayısı 18153 defa)

erken57

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Önlerdeki sıklık çok güzel olmuş. İnşallah aynı görüntüyü saçlarınız çıktıktan sonrada elde edersiniz. Bu şekilde harika görünüyor. Donör alanınız 1-2 seneye toparlanınca tepe verteks bölgesine de aynı şekilde ekim yaptırırsanız tamamiyle kapanır diye düşünüyorum. Gerçi verteks bölgesi zor diyorlar. Bende sizden 2 gün sonra verteks bölgesine ekim yaptırdım. Merakla süreci bekliyorum.
  • Ekim Tarihi: 16.11.2022 (3. ekim)
  • Ekim Merkezi ismi Medeks Hair Center
  • Greft Miktarı 3300
  • Yaşınız 41
  • Medikal Tedavi Proscar 1/6, Ocean Capillus Man, B12, D3K2, Çörekotu ve balık yağı (kapsül) (6. ay itibariyle takviye almıyorum))
Ekim Tarihi :16.11.2022 (3. ekim)
Ekim Yeri: Medeks Hair Center
Ekilen Greft Sayısı: 3300
Tedavi: Proscar 1/6, Ocean Capillus Man, B12, D3K2 (6. ay itibariyle takviye almıyorum).
Şampuan: Sebamed Anti Hairloss

Saç ekim sürecim:
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=29407.0

Furkinho

• Full Member
Önlerdeki sıklık çok güzel olmuş. İnşallah aynı görüntüyü saçlarınız çıktıktan sonrada elde edersiniz. Bu şekilde harika görünüyor. Donör alanınız 1-2 seneye toparlanınca tepe verteks bölgesine de aynı şekilde ekim yaptırırsanız tamamiyle kapanır diye düşünüyorum. Gerçi verteks bölgesi zor diyorlar. Bende sizden 2 gün sonra verteks bölgesine ekim yaptırdım. Merakla süreci bekliyorum.
En iyisi olsun hepimiz için ama olmazsa da olduğu kadar artık daha kötü olmasın da en azından inşallah o da yeter :) şimdi Konunuzu inceledim, aşamalı olarak dökülmesi bir anlamda fena olmamış eksildikçe takviye ekimi olmuş sizinki. Saçlarınız kalın ve canlı duruyor , vertexiniz umarım kapanır.
  • Ekim Tarihi: 14/11/2022
  • Ekim Merkezi ismi Life Hair Saç Ekim Merkezi
  • Greft Miktarı 4300
  • Yaşınız 32

Furkinho

• Full Member
Ekimden sonraki 21. Gün yıkama sonrası görüntülerim. Şok dökülme 5 gündür başladı ama yoğunluk son 3 gündür mevcut , yani yolunmuş tavuğa döndü ekilen yerler :D kendi saçlarım da aşırı hacimli değil zaten garip bir görüntü oluştu. Olağan mı erken mi bilmiyorum yorumlarınızı bekliyorum.
  • Greft Miktarı 4300
  • Yaşınız 32

Kel Pacino

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Normaldir hocam benimde şok dökülmem 16. günde başlamıştı. Süreniciniz normal akışında zor günler bitti şimdi sabır gerektiren günler başladı. Çok güzel bir sonucunuz olacak bence.
  • Ekim Tarihi: 29.08.2022
  • Ekim Merkezi ismi Şahin Çelik
  • Greft Miktarı 4500
  • Yaşınız 32

Furkinho

• Full Member
Normaldir hocam benimde şok dökülmem 16. günde başlamıştı. Süreniciniz normal akışında zor günler bitti şimdi sabır gerektiren günler başladı. Çok güzel bir sonucunuz olacak bence.
Teşekkür ederim sizin de baktım konunuza takipte olacağım inşallah her şey yolunda gider. İnşallah öyle olur. Bu arada ben de Şahin beyin verdiği takviyeleri kullanıyorum ama  ondan mı kaynaklandı bilmiyorum alnımda şakaklarda minik pütürler oluştu bir fikriniz var mı neden olabileceğine dair ?
  • Greft Miktarı 4300
  • Yaşınız 32

Kel Pacino

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Teşekkür ederim sizin de baktım konunuza takipte olacağım inşallah her şey yolunda gider. İnşallah öyle olur. Bu arada ben de Şahin beyin verdiği takviyeleri kullanıyorum ama  ondan mı kaynaklandı bilmiyorum alnımda şakaklarda minik pütürler oluştu bir fikriniz var mı neden olabileceğine dair ?

Takviyelerle ilgili olduğunu düşünmüyorum, bende olmamıştı forumda da hiç bir konuda görmemiştim. Biraz daha beklemekte fayda olabilir, saç ekimi ne olursa olsun büyük bir operasyon ve ameliyattan farkı yok :) bir şeyler tetiklemiş olabilir. Bu arada Whatsapp dan Şahin Bey'in ekibe de bir sorun derim, onlar daha isabetli bir yorum yapacaklardır. Zaten çok ilgililer.
  • Greft Miktarı 4500
  • Yaşınız 32

Edgar X

• Hero Member
görüntü normal ama kuruluk bir tık fazla gibi ben olsam kanlanma sağlamak için minoxil başlardım.

Furkinho

• Full Member
görüntü normal ama kuruluk bir tık fazla gibi ben olsam kanlanma sağlamak için minoxil başlardım.
Başka takviyeler kullanıyorum şuan tavsiye için teşekkür ederim yine de araştıracağım.
  • Greft Miktarı 4300
  • Yaşınız 32

Furkinho

• Full Member

Takviyelerle ilgili olduğunu düşünmüyorum, bende olmamıştı forumda da hiç bir konuda görmemiştim. Biraz daha beklemekte fayda olabilir, saç ekimi ne olursa olsun büyük bir operasyon ve ameliyattan farkı yok :) bir şeyler tetiklemiş olabilir. Bu arada Whatsapp dan Şahin Bey'in ekibe de bir sorun derim, onlar daha isabetli bir yorum yapacaklardır. Zaten çok ilgililer.
Haklısınız valla yarın bir sorayım. Çok teşekkür ederim ilginiz için. :)
  • Greft Miktarı 4300
  • Yaşınız 32

Furkinho

• Full Member
Arkadaşlar, ekim bölgesi için makineyle tıraş olmanın , cildi tahriş etme ihtimali dışında bir zararı yoksa dikkat edilerek hassasca üstten kesilmesinde ne sakınca var kökler zaten yerine oturmuş oluyor deniliyor var mı bir bilen ? Çünkü ben 35. Günde makineyle saçlarımı kestirdim hem ekim bölgesini hem de donör bölgeyi, berber gayet hassas ve incitmeden neredeyse değdirmeden tıraş etti.
  • Greft Miktarı 4300
  • Yaşınız 32

Kel Pacino

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Traş konusunu Şahin Bey'e sormuştum ilk 6 ay ekim yapılan bölgeyi makine ile traş yaptırma demişti ama donör bölge için 1 ay sonra makine ile traş ettirebilirsin demişti. Ne gibi bir olumsuzluğu olur bilmiyorum ama köklerin yerlerinden hareket etmesine ve saç yönlerinin farklı olmasına sebep olabilir diye tahmin ediyorum.
  • Greft Miktarı 4500
  • Yaşınız 32

Furkinho

• Full Member
Traş konusunu Şahin Bey'e sormuştum ilk 6 ay ekim yapılan bölgeyi makine ile traş yaptırma demişti ama donör bölge için 1 ay sonra makine ile traş ettirebilirsin demişti. Ne gibi bir olumsuzluğu olur bilmiyorum ama köklerin yerlerinden hareket etmesine ve saç yönlerinin farklı olmasına sebep olabilir diye tahmin ediyorum.
Hassas davranılırsa makastan ne gibi farkı olabilir ki , kökle bu kadar kolay yıpranır mı yön değiştircek kadar
  • Greft Miktarı 4300
  • Yaşınız 32

Hublot

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Makine çekme yapıp kökleri çıkarabiliyor...kanama olabilir...Ekim yapılan alan donor bölgeye göre daha hassas çünkü safir uclarla binlerce kanal açılıyor..kanlanmasi kabuklanmasi ve saç üretimi vs....6 ay devam ediyor cildin kendine gelmesi

Furkinho

• Full Member
Makine çekme yapıp kökleri çıkarabiliyor...kanama olabilir...Ekim yapılan alan donor bölgeye göre daha hassas çünkü safir uclarla binlerce kanal açılıyor..kanlanmasi kabuklanmasi ve saç üretimi vs....6 ay devam ediyor cildin kendine gelmesi
Evet bu doğru fakat, diyelim ki çok özenli ve hassas davranarak yapılsa yine bir sorun teşkil eder mi ? Bilmediğim için soruyorum
  • Greft Miktarı 4300
  • Yaşınız 32

Facebook Twitter Instagram