Saç Ekimi Sonuçları
Dostum hayırlı olsun saç ekimin. Benden bir gün önce operasyoan girmişsin. Benzer bir ekimimiz var seninle de. Gayet güzel görünüyor. İyi bir sonuç alırsın inş. Hep birlikte göreceğiz
Aynen dostum umarim güzel sonuçlar aliriz. Takipteyim konunu.[/quoteBugun tam bir ay oldu.dokulme cok azaldi.onlar da j ve L seklinde dökülüyor ama garip bir durum var sacmin sag tarfi daha kara daha cok sac var sol tarafi daha zayif .aynada ve elimle dokundugumda bariz bir fark var.
Dostum aramızda bir gün var senin sürecin benden önden gidiyor gibi. Benimde bazı yerlerim aynada bana zayıf geliyor yani bence normal . Görüntün iyi duruyor. Yarın ben de paylaşacağım 1 aylık sonucumu. Daha şok dökülmem çok az gerçekleşti sana göre
Dostum o bahsettiğin ne uzayan ne dökülen saçlardan bende de var. Sebebi nedir acaba?
Hiç çıkmayacak gibi gelmesi normal ama çıkacak:) boşuna kendini yorma 60 günde hafif kararmış belli etmiş kendini gayet güzel süreç.
Dostum merkeze sorsam süreç erken diyecek sormadim burda yanit arıyorum ama burda da pek cevap yok baksana maalesef.bu arada alpa lipoic ve vm 2000 vitamin önerdi merkez bir de dermoroller uygula dedi .sana da dediler mi.
Evet aynen bu şekilde söylediler. Sordum Bütün saçlar dökülmeyebiliyor dedi merkez. Sorun yokmuş yani
kararmalar başlamış hocam maşallah süreç gayet olumlu güzel başlamış saç gelişimi