Gönderen Konu: Saçımın son hali yaş 16 kel kaldım :) (hintel konuya bakabilir misin)  (Okunma sayısı 3079 defa)

Alfa Ayaz

• Jr. Member
  • **
Arkadaşlar son hali bu doktora gittik çinko hapı yazdı gönderdi bu saç için ne yapmam lazım
+ hangi doktorlara görünmemi önerirsiniz mideyle alakalı problemim var eğer o sorunu çözersem saç dökülmem durur mu

şuan kullandığım tedaviler
yves rocherin dökülnme karşıtı şampuan + bemik bepanthen evigen ampul
çinko hapı
omega 3
bu hafta dermarollere başlıyacam

@Hintell yardım edip bir şeyler söylersen sevinirim
Dostum bende 17 yaşındayım benim saçlarım seninkinden de kötü ben finasterid kullanmaya karar verdim Ocak ayında başlayacağım. Sen şimdilik bemiks Bepanthen evigen karışımı yanında da takviye olarak xpecia alıp saç masajı yapabilirsin ama seninki deri kaynaklı bir sorun da olabilir geçmiş olsun.

Layerbox23

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Dostum bende 17 yaşındayım benim saçlarım seninkinden de kötü ben finasterid kullanmaya karar verdim Ocak ayında başlayacağım. Sen şimdilik bemiks Bepanthen evigen karışımı yanında da takviye olarak xpecia alıp saç masajı yapabilirsin ama seninki deri kaynaklı bir sorun da olabilir geçmiş olsun.
teşekkür ederim umarım uzun saçlarımız olur uğraşlarımız sonrası

Alfa Ayaz

• Jr. Member
  • **
teşekkür ederim umarım uzun saçlarımız olur uğraşlarımız sonrası
İnşallah be brom

Tugrlyurdkl

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Bıttım sabununu denemeni tavsiye ediyorum dökülme karşıtı şampuanlar pek işe yaramıyor

Layerbox

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Son hali bu saçın :
Doktor bi karışım yazmış şuan onu kullanmaya başladım naneli vix krem gibi kokuyor

karayipkorsani

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Son hali bu saçın :
Doktor bi karışım yazmış şuan onu kullanmaya başladım naneli vix krem gibi kokuyor
işe yararsa bilgilendirir misin?

Layerbox23

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
işe yararsa bilgilendirir misin?
Suan 3. Günde falanım ama sac dökülmemi azalttıgını düsünüyorum cekme testinde gelen sac larda yarı yarıya azalma var + olarak seboreik dermatit icin nature's supreme milk thistle complex bunu kullanmaya basliyacagım

shgoon1235

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Benim de saçlarımda son zamanlarda özellikle ense taraflarında garip beyazlıklar oluyor,kazıyınca çıkıyor.Dökülen saçların uçları hep beyaz,ben onları kök sanıyordum.Faullerimde bile beyaz beyaz şeyler dökülüyor (kepek değil eminim) bu seberoik dermatit mi oluyor ? Son zamanlarda aşırı çoğaldı,bu dermatit olayını nasıl anlayabiliriz bilen yardımcı olabilir mi ?
  • Medikal Tedavi Ru58841 Setipiprant Dut&Fin ve bazı vitamin takviyeleri

Layerbox

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Benim de saçlarımda son zamanlarda özellikle ense taraflarında garip beyazlıklar oluyor,kazıyınca çıkıyor.Dökülen saçların uçları hep beyaz,ben onları kök sanıyordum.Faullerimde bile beyaz beyaz şeyler dökülüyor (kepek değil eminim) bu seberoik dermatit mi oluyor ? Son zamanlarda aşırı çoğaldı,bu dermatit olayını nasıl anlayabiliriz bilen yardımcı olabilir mi ?
Aynısını yaşıyorum büyük ihtimal egzama. Var baharat yediğinde yada güneşe çıktığında , strese girdiğinde kaşınıyosa egzamadır

Layerbox

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Saçımın son hali bu
Dökülme yeniden başladı + saçlarım çok çabuk yağlanıyo bu fotoda 1 gün öncenin yıkanmış hali

OnNumero

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
acilen agresif masaja başla ilk başta dökülmen artabilir ama sonradan çok faydasını görürsün ayrıca vitanmin testlerine baktırdınmı bilmiyorum d ,b ve demir eksikliğindede yoğun saç dökülmesi olur .dht bloker olarak sanırım herhangi bir şey kullanmıyorsun bunun için xpecia tablet başla istersen ,haftada bir ketoral krem kullanmakta iyi gelebilir.birde günde bir avuç kabak çekirdeği tüketmeni tavsiye ederim.
dermaroller yapıyorsan sonrasında procapil içeren bir sprey kullan çok faydasını görürüsün ama dermaroller yapmıyorsan tek başına pek bir işe yaramaz.

Layerbox

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Bu halide saçımın yıkanmış hali minoxidil başlicam galiba

Layerbox

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
acilen agresif masaja başla ilk başta dökülmen artabilir ama sonradan çok faydasını görürsün ayrıca vitanmin testlerine baktırdınmı bilmiyorum d ,b ve demir eksikliğindede yoğun saç dökülmesi olur .dht bloker olarak sanırım herhangi bir şey kullanmıyorsun bunun için xpecia tablet başla istersen ,haftada bir ketoral krem kullanmakta iyi gelebilir.birde günde bir avuç kabak çekirdeği tüketmeni tavsiye ederim.
dermaroller yapıyorsan sonrasında procapil içeren bir sprey kullan çok faydasını görürüsün ama dermaroller yapmıyorsan tek başına pek bir işe yaramaz.
Hocam xpecia zararlı olmazmı 16-17 yaş için diğer dediklerinizi ıygulamaya çalışıcağım

probably-kel

• Jr. Member
  • **
  • Ah Sh*t, Here We Go Again
Dermatit geçti mi?
.
Vive la patrie, vive la nation, vive la liberte!

Ennio Morricone - L'estasi dell'Oro
.

Layerbox

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Dermatit geçti mi?
Kaşınma nerdeyse hiç yok ama saçlarımın dibinden 10 kilo beyaz tortu çıkıyor hala devam ediyo yani kaşınma yapmasada

Facebook Twitter Instagram