Gönderen Konu: Şakaklar sabit ama tepe seyreliyor  (Okunma sayısı 794 defa)

duck

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Şakaklar sabit ama tepe seyreliyor
« Yanıtla #15 : 20 Kasım 2022, 00:21:04 »
eşit dökülmesi derken bunu neden vurguladınız bu ne anlama geliyor hocam genetik mi diyosunuz yani

hayır alkol bazlı bişey kullanmıyorum sadece pantene kullanıyodum şampuan olarak

aslında bi ara konazolda kullandım ama yine kafa kaşınıyodu

finasteride kullanmaktan çekiniyorum açıkçası yaşım genç ve ağırlık sporuyla uğraşıyorum çünkü
Ben de ağırlık sporuyla uğraşıyorum ve açıkçası önerilen de bu finasteride'in yan etkilerini azaltmak için spor yapılması öneriliyor fakat yan etki gören şanssız kesimdensen anti-androjenler güçte ve performansta düşüş meydana getiriyor jinekomasti riski de var fakat daha nadir. Güray aydının şu videosunu izleyebilirsin kendisi doktor ve aynı zamanda sporcu bizim gibi doğal değil tabi küre giriyor

Knh_

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #16 : 20 Kasım 2022, 03:16:36 »
Ben de ağırlık sporuyla uğraşıyorum ve açıkçası önerilen de bu finasteride'in yan etkilerini azaltmak için spor yapılması öneriliyor fakat yan etki gören şanssız kesimdensen anti-androjenler güçte ve performansta düşüş meydana getiriyor jinekomasti riski de var fakat daha nadir. Güray aydının şu videosunu izleyebilirsin kendisi doktor ve aynı zamanda sporcu bizim gibi doğal değil tabi küre giriyor

Genetik olduğu tescillense saç dokulmemin ona göre ilac dusuncem de şuanlik hicbisey diyemiyorum ama eger genetikse finasteride deneme yanilma ile etkisi ölçülür anca

ne kadar konussak da bilemeyiz ki

Ama simdi yan etkisi olmaz da illa ilerde yan etkisi olur diye düşünüyorum her yönden sakat ilaç bana kalırsa çünkü dhtnin sadece saca etkisi yokki
bir erkek olarak vucuda da faydasi var
« Son Düzenleme: 20 Kasım 2022, 03:31:06 Gönderen: Knh_ »

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #17 : 20 Kasım 2022, 11:43:45 »
eşit dökülmesi derken bunu neden vurguladınız bu ne anlama geliyor hocam genetik mi diyosunuz yani

hayır alkol bazlı bişey kullanmıyorum sadece pantene kullanıyodum şampuan olarak

aslında bi ara konazolda kullandım ama yine kafa kaşınıyodu

finasteride kullanmaktan çekiniyorum açıkçası yaşım genç ve ağırlık sporuyla uğraşıyorum çünkü

Eşit derken genel seyrelme tüm alan seyreliyor.
Global Moderator

Knh_

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #18 : 20 Kasım 2022, 12:02:12 »
Eşit derken genel seyrelme tüm alan seyreliyor.

Genetik dökülme mi yani?
« Son Düzenleme: 20 Kasım 2022, 12:32:52 Gönderen: Knh_ »

Kelbey

• Sr. Member
« Yanıtla #19 : 20 Kasım 2022, 14:00:54 »
Kardeşim senin problemin yüzde 99 genetik zaten ama kimse kesin diyemez
RU58841
B VİTAMİNİ COMPLEX
D VİTAMİNİ
HAFTADA 2 İĞNELEME
HER DUŞTAN SONRA MASAJ