Arkadaşlar herkese merhaba degerli yorumlarınızı bekliyorum.
Öncelikle durumu anlatayım ardından saç analizi için bilgilerimide verecegim.
2022 şubat ayında xpecia ve minox başladım saçlarımın sadece ön kısmında açılma ve seyrelme vardı. Ancak ilaçları bıraktıktan 3 ay sonra Eylül ayında şok bir dökülme başladı dökülmem hiçbir zaman agresif değildi bu süreç hariç. Bu dökülme sonunda saçlarımın orta ve tepe kısmındada çok ciddi dökülme oldu.Faydası saç çizgimi gördüm en azından ileride dökülecek yerler ortaya çıktı diye düşünüyorum
Saç ekimi kararı aldım görüştüğüm merkez hiç bir şekilde ne ekim öncesi ne ekim sonrası dht baskılayan ilaç almamı istemiyor sadece ekimden sonra demir ve çinko ile destekleyeceklerini söylüyorlar.Hatta ısrarla xpecia kullanmamı bile istemediler.
1 ay sonrasına ekim yaptırmayı düşünüyorum yaşım 30 saç dökülmem 26 yaşımda başladı yavaş bir saç dökülmem vardı (ilaçlar sonrası hariç) ön kısımdan başlayan saç dökülmem mevcuttu hatta geçen sene saç ekimi düşünürken sadece öne düşünüyordum şu an komple bir ekime ihtiyacım var galiba.
Kafam çok karışık yardımcı olursanız sevinirim. İlaçlar sonrası ani dökülme azaldıktan sonrası fotograflarım ve donör bölge değerlendirirseniz sevinirim.