Gönderen Konu: İzmir Ekol Hastanesi Saç Ekimi  (Okunma sayısı 1819 defa)

Hakuna Matata

• Yeni üye
  • *
İzmir Ekol Hastanesi Saç Ekimi
« : 11 Kasım 2022, 15:34:34 »
Merhaba 6 gün önce İzmir Ekol Hastanesinde saç ekimi yaptırdım. 4500e yakın greft alındığını söylediler. Alın çizgimin aşağıda olmasını istedim ama doğru olmayacağını, alın kaslarının gerisine ekmeleri gerektiğini söylediler. Donör bölgem yeterince sık olmadığı için itiraz etmedim. Önlerden başlayıp arkalara kadar, aldıkları greftleri kullandılar. İlk 2 gün kafam sarılıydı. İlk yıkamada sargılar çıkarılıp öyle yıkandı. 10 gün boyunca da sürekli yatmam gerektiğini söylediler. İlk günden itibaren, verdikleri mide koruyucu, ağrı kesici, antibiyotik, ödem atıcı ve kan sulandırıcı hapları kullanıyorum. Ödem atıcı hapı 4.günde bıraktım. Diğer ilaçları da sanırım son yıkamaya kadar kullanacağım. Bunun dışında post-op diye bir jel ve foam şampuan verdiler, yıkamalarımı bunlarla yapıyorum. Yıkamadan sonra da verdikleri başka bir merhemi donör bölgeme sürüyorum. Şu anda durumun nasıl gittiğiyle ilgili net birşey söyleyemiyorum. Süreci buradan paylaşmaya devam edeceğim. Hastane, personeller, vs hakkında sorusu olanlar sorabilir.

Hakuna Matata

• Yeni üye
  • *
Ynt: İzmir Ekol Hastanesi Saç Ekimi
« Yanıtla #1 : 11 Kasım 2022, 15:42:18 »
Yıkama günü ve biraz önce çektiğim fotoları da ekliyorum

Hakuna Matata

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #2 : 11 Kasım 2022, 16:11:03 »
Bu arada şunu da söyleyeyim. Biotin dahil hiçbir takviye verilmedi. 10.günde bir takviye önereceklerini, ondan önce hiçbir takviye kullanmama gerek olmadığını söylediler.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 11 Kasım 2022, 17:07:08 »
takviyeleri forumdaki konulardan araştır istersen insanlar neler kullanıyor bak
saç ekimin hayırlı olsun inşallah güzel bir sonuç alırsın
ön çizgi  tasarımın estetik bir çizgi değil acemice yapılmış bir ön çizgi gerçi merkezin diğer konularıda öyle yani saç ekiminde gelişmesi gereken bir merkez

ön çizgi bu şekilde olmalıydı daha tatlı dururdu

bunun dışında biraz daha sık olabılırdı saç ekimi alana göre seyrek bir saç ekimi bir ekim daha ihtiyaç duyalabılır ınsallah gerek kalmaz da ekilenler çıkar
Global Moderator

Hakuna Matata

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #4 : 11 Kasım 2022, 17:13:02 »
Yorumunuz için teşekkür ederim Hintell hocam. Alnım çok mu açık olmuş yoksa en azından olması gereken açıklık bu kadar mı. Buna çok takıldım sizin görüşünüz nedir?

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 11 Kasım 2022, 17:16:24 »
Yorumunuz için teşekkür ederim Hintell hocam. Alnım çok mu açık olmuş yoksa en azından olması gereken açıklık bu kadar mı. Buna çok takıldım sizin görüşünüz nedir?

açıklıktan ziyade biraz ön çizgi şekli çok acemice moral bozmak istemiyorum aslında kusura bakma bunun için ama ne yapıldığını da bilmeni istiyorum eksiklikleriyle
ve bu konuyu takip edip o merkeze ektirecek olanlarında dikkat etmesi gereken hususları bilmesi gerek

düzenli yıkamanı yap hocam ve gün içinde arada ıslat kafayı havlı kullanma kağıt peçete kullan bastı çek yaparak kurut
Global Moderator

Hakuna Matata

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #6 : 11 Kasım 2022, 17:20:49 »
Bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim hocam sürecin sonuna kadar herşeyi paylaşmaya devam edeceğim

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 11 Kasım 2022, 17:21:44 »
Bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim hocam sürecin sonuna kadar herşeyi paylaşmaya devam edeceğim

tamam takip ediyor olacağım zaten hayırlısı olsun
Global Moderator

Hakuna Matata

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #8 : 13 Kasım 2022, 14:04:12 »
Saç ekimi 9.gündeyim. Ekim alanındaki kabukların dökülmesini bekliyorum. Donör alanda sızlama dışında pek bir rahatsızlık kalmadı. Ama iyileştikçe yanlar dahil donör bölgedeki saçların aşırı azaltıldığını görüyorum. Bu durum normal midir, o alan toparlanacak mı bilmiyorum ona canım çok sıkıldı. Fotoğraflarda inceleyebilirsiniz

Passenger

• Full Member
« Yanıtla #9 : 13 Kasım 2022, 14:37:12 »
Meraba bu tarz ekimler konusunda bir ekol yaratmış merkezin benzer bir sonucu daha..4500 degil 2500 gibi geldi bana oldukça seyrek..inşallah mutlu eder..
  • Ekim Tarihi: 02.09.2022
  • Ekim Merkezi ismi Asuman Hair Transplant
  • Greft Miktarı 5080
  • Yaşınız 35
  • Medikal Tedavi konazol şampuan, vicy dercos şampuan

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #10 : 13 Kasım 2022, 14:54:42 »
Kabuklar dökülmüş ama bu ön çizgideki  dengesiz smetri durumunu saç ekim  merkezi ile konuş en azından bana yaptınız başkalarına yapmayın öğrenin demelisin böyle olurmu ya bi taraf içeride bir taraf geride göz var nizam var bunu görmüyormu bu saç ekenler
Global Moderator

Hakuna Matata

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #11 : 13 Kasım 2022, 15:01:09 »
Gün gün fotoğraflayıp belgeliyorum... Tüm alanı kapatacak kadar greft olmadığı için bu sıklıkta ektiklerini söylüyorlar. Donör bölgem de çok seyrek duruyor gerçekten kendimi berbat hissettim. Yarın hastaneye gidip yüzyüze konuşacağım.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #12 : 13 Kasım 2022, 15:05:04 »
Gün gün fotoğraflayıp belgeliyorum... Tüm alanı kapatacak kadar greft olmadığı için bu sıklıkta ektiklerini söylüyorlar. Donör bölgem de çok seyrek duruyor gerçekten kendimi berbat hissettim. Yarın hastaneye gidip yüzyüze konuşacağım.

Tüm alanı kapatmak la alakası yok durumun hocam bu ön çizgi neden böyle saçma sapan bu şekilde bir taraf geride bir taraf ileride yapmak tamamen umursamamak gelen kişilere değer vermemek açıkcası benim kendi işimde sektör farklıda sonuçta estetik.
Bir kişi hastaya böyle bir işlem yapma kendi yerimi yıkarım. Bu hata değil bu bu işi bilmeden yapıp insanları madur etmekdir sen daha güzel olman için para veriyorsun oyuncak mı bu iş bütün ekimleri böyle saçma sapan ön çizgilerle dolu insanlara yazıktır

Alan doğru bu kadar geniş alan için tepeye ekmemeleri doğru bir hareket ama bu ön çizginin bir tarı ileride bir tarafı geride olması anlamını taşımaz bunun bahsettikleri durumla alakası yok ön çizgide ne çizerden onu yaparsın yamuk çizmiz yamuk yapmış
Global Moderator

Hakuna Matata

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #13 : 13 Kasım 2022, 15:11:19 »
Ben de başka bir sektörde estetik alanında çalışıyorum. Söylediklerinize %100 katılıyorum. İşlemi yaptırdım artık geri dönüşüm de yok, kendimi çok kötü hissediyorum. Bu kadar moral bozup ekilenlerin zarar görmesinden korkuyorum artık. Yeterli köküm de kalmadı, düzeltmek için rötuş ameliyatı da yapmam çok zor. Ne yapacağımı bilmiyorum...

Passenger

• Full Member
« Yanıtla #14 : 13 Kasım 2022, 15:19:46 »
Peki ekol u secmenizin sebebi neydi..yakın olması mı fiyati mı....estetik sektörundeyseniz bu forumu ekim yapmadan önce incelemişsinizdir diye düşünüyorum..Ve burayı inceleyen bir insanın kendini riske atmayacağini düşünüyorum
  • Ekim Tarihi: 02.09.2022
  • Ekim Merkezi ismi Asuman Hair Transplant
  • Greft Miktarı 5080
  • Yaşınız 35
  • Medikal Tedavi konazol şampuan, vicy dercos şampuan

Facebook Twitter Instagram